Roman Vojtek a Petra Vraspírová (5. 10. 2018 pražské Divadlo Hybernia)

Roman Vojtek a Petra Vraspírová (5. 10. 2018 pražské Divadlo Hybernia) | foto: Profimedia.cz

Roman Vojtek chystá druhou svatbu. Pochlubil se zásnubami s přítelkyní

  • 20
Po prvním nepodařeném manželství se herec Roman Vojtek (46) opět chystá do chomoutu. Po třech letech známosti požádal o ruku svou přítelkyni Petru Vraspírovou (32). Svatba by měla být letos v létě.

„Řekla ANO. Děkuju lásko, že Tě můžu milovat. Jsi můj anděl a jsem moc vděčný, že jsem Tě potkal a že jsi se mnou... s námi. Díky Edi, že jsi mi pomohla vybrat prstýnek a děkuji taky paní Erice Lori, jejíž krásný šperk má tu čest, podtrhovat Tvoji krásu,“ pochlubil se Vojtek s novinkou na Instagramu a poděkoval dceři Editě (8) za pomoc s výběrem zásnubního prstenu.

Jeho vyvolená sdílela také fotografii prstýnku v černobílé verzi s popiskem: Ano, ano, stokrát ano! Miluji Tě.

„Petře jsem nejprve dal dárek k narozeninám. Byla už z něj celá dojatá. Říkala, jak jsem hodný, že jsem pro ni připravil takový krásný den. A že teď už můžeme dělat jen to, co chci já. No a já tedy udělal to, co jsem chtěl, a vytáhl krabičku s prstýnkem. Bylo to opravdu moc hezké. Asi půl hodiny jsme brečeli a vyznávali si lásku,“ řekl herec časopisu Sedmička s tím, že žádost o ruku proběhla v Praze na Žižkovské věži.

„Já na vdavky nikdy nebyla. Není to pro mě to nejdůležitější, co bych si vysnila. Nevím, jestli za to může i fakt, že jsou naši rozvedení. Pro mě je teď podstatné, že si rozumím s jeho dětmi. Editka i Béňa jsou super. Jsem jejich kamarádka, opravdu nemám tendenci stát se jejich náhradní maminkou. To by ani nebylo správné,“ řekla budoucí nevěsta v květnu minulého roku v rozhovoru pro iDNES.

S exmanželkou Terezou (38) má Roman Vojtek kromě dcery Edity také syna Benedikta (3). První ženu opustil Vojtek jen krátce před narozením jejich syna. O pár měsíců později se pak zamiloval do muzikálové zpěvačky Petry Vraspírové.

23.ledna 2019 v 18:46, příspěvek archivován: 24.ledna 2019 v 09:42

19. června 2016