Natáčení v kantýně si Richard Genzer užíval. | foto: archiv TV Prima

Jak chutná seriál. Lidé v zákulisí musí umět sehnat i želví vejce či inkubátor

Celý článek jen pro členy

Chcete číst prémiové texty bez omezení?

Předplatit
Přemýšleli jste někdy nad tím, kde se bere jídlo, na kterém si herci pochutnávají před kamerou? Co se s ním stane po poslední klapce? A proč se dávají květiny do lednice? Prozradili nám to tvůrci seriálu Zoo. Tvůrčí týmy si často musí poradit i s nečekanými úkoly.

Natáčení s příborem v ruce mají herci obvykle rádi. Určitě mnohem víc než třeba postelové scény. Každé hostině však předcházejí menší kulinářské manévry.

Řeknete repliku, zakrojíte do řízku a ten vám hned na další opakující se záběr vymění za nový. Z talíře tak neubývá.

Dočtěte tento exkluzivní článek s předplatným iDNES Premium

Měsíční

89
Předplatit
Můžete kdykoliv zrušit

Roční

890
Předplatit
Ušetříte 178 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Dvouleté

1 690
Předplatit
Ušetříte 446 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Připojte se ještě dnes a získejte:

  • Neomezený přístup k obsahu iDNES.cz, Lidovky.cz a Expres.cz
  • Více než 50 000 prémiových článků od renomovaných autorů
  • Přístup k našim novinám a časopisům online a zdarma ve čtečce
Více o iDNES Premium
Máte už předplatné? Přihlásit se
, Týdeník Televize