Nicole Vaidišová a Radek Štěpánek

Nicole Vaidišová a Radek Štěpánek | foto: Herminapress

Nejkrásnější dárek. Tenisový pár Štěpánek a Vaidišová mají druhou dceru

  • 19
O Vánocích u nich bude veselo. Bývalí tenisté Nicole Vaidišová (32) a Radek Štěpánek (43) se stali dvojnásobnými rodiči. K prvorozené dceři Stelle (3) přivítali na svět Medu.

Dostali jsme nejkrásnější předvánoční dárek, jaký jsme si kdy mohli přát. Vítej doma! MEDA 16. 12. 2021,“ napsal na Instagram Radek Štěpánek k fotografii novorozené dcery. Stejný snímek sdílela i jeho manželka Nicole.

K narození dcery jim na sociální síti gratulovala řada osobností z tenisového prostředí: Sebastian Korda, Lucie Šafářová, Dominika Cibulková. Ale také modelky Tereza Maxová, Daniela Peštová, Karolína Kurková, Linda Vojtová nebo třeba zápasník MMA Karlos Terminátor Vémola a jeho žena Lela.

Radek Štěpánek, bývalý osmý tenista světa a dvojnásobný vítěz Davis Cupu, ukončil kariéru v listopadu 2017. Věnoval se trénování, vedl Novaka Djokoviče či Bulhara Grigora Dimitrova, nyní dohlíží na vzestup nadějného Sebastiana Kordy. Jeho prioritou je však rodina.

S Nicole Vaidišovou, bývalou sedmou tenistkou světa, měli svatbu hned dvakrát. Poprvé se brali v roce 2010 v katedrále sv. Víta na Pražském hradě, po třech letech se však rozvedli.Já jsem řekl, že si v životě vezmu jen jednu ženu. Ale neřekl jsem kolikrát,“ vtipkoval Štěpánek poté, co si svatbu s Nicole v květnu 2018 zopakoval. 

Nyní už mají dvě děti. Pokud dcerky Stella a Meda zdědí talent a nadšení pro oblíbený sport svých rodičů, český ženský tenis se o svou budoucnost bát nemusí.