Eva Aichmajerová byla na filmparty v motorkářské bundě.

Eva Aichmajerová byla na filmparty v motorkářské bundě.

Proměny Aichmajerové: zkrácené vlasy a zakulacené bříško

  • 54
Na Evě Aichmajerové donedávna nebylo těhotenství ještě vůbec vidět. Teď je ve čtvrtém měsíci a bříško se jí konečně zakulacuje. Aby těch proměn v poslední době nebylo málo, rozhodla se také změnit účes.

"S miminkem to bylo asi jako s účesem - neplánované," říká s úsměvem Aichmajerová. Moje kadeřnice prostě měla nápad a já s ním souhlasila. A jsem spokojená."

Eva Aichmajerová a René DecastelloProtože do porodu má ještě daleko, nenechala si ujít party k filmu Proměny, kde se také předváděly luxusní šperky. "Po pravdě řečeno, já jsem doposud za zlato nebo brilianty peníze neutrácela, protože bylo vždycky něco důležitějšího pro život, jako třeba hypotéka nebo spousta jiných věcí, do kterých jsem investovala, ale teď se nechám překvapit a uvidíme," uvedla moderátorka. Při těch slovech se s úsměvem zadívala na svého partnera René Decastela.

Filmparty pořádal producent Petr Jákl s manželkou Romanou. Hlavním bodem programu bylo lákadlo pro všechny přítomné dámy - prezentace luxusních šperků. Přehlídky se účastnily modelky Lilian Sarah Fischerová, Markéta Divišová či Edita Hortová.

Noid si vyměnil prstýnky s Jáklem

Václav Noid Bárta a Petr JáklŠperkům věnoval svou pozornost překvapivě i Václav Noid Bárta, který uvažuje o zásnubách se sestrou organizátora večera Jákla. Ta však na akci nebyla, tak si prý vyzkoušel zásnuby nanečisto alespoň se svým budoucím švagrem.

Petrovi Jáklovi pak Noid přede všemi navlékl na prst svůj náramek. "Klaplo to a Petr mě neodmítl. Tak snad to bude mít takhle hladký průběh i s jeho sestrou Alenou," smál se zamilovaný muzikant.