Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Archieho barva pleti, spor s Kate i královna. O čem mluvili Meghan a Harry?

Princ Harry a vévodkyně Meghan poskytli společně rozhovor své kamarádce a sousedce, moderátorce Oprah Winfreyové. Odvysílala ho americká televizní stanice CBS. Podívejte se na klíčové citáty z rozhovoru.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

na okraj:

ze Meghan lhala o svatebnim obradu 3 dny pred svatbou pouze v pritomnosti Arcibiskupa Canterburskeho uz bylo dokazano (pri zacovani diplomaticke mluvy) jak matricnim urednikem, tak i prohlasenim arcibiskupa.

Ze Meghan lhala o titulu pro Archieho bylo dokazano zakonem Jiriho V. z 1917 o naroku na tituly v generacich potomku monarchy.

A na poznamku Harryho ze "více než sedmdesát členů, členek parlamentu odsoudilo koloniální podtóny článků a titulků o Meghan" dodavam informaci, ze celkovy pocet volenych clenu britskeho parlamentu House of Commons je 650.

Matematicky vyjadreno nejakych 11-12 %.

1 0
možnosti
MM

...odsoudilo ty kolonialni podtony

0 0
možnosti
MM

na idnes se to jeste neobjevilo, ale uz to prinesla australska media, TV 7 a 9: kdo z kralovske rodiny za tim stoji.

Je to PRINCEZNA ANNA, Charlesova sestra a Harryho teta a jak vysvetluje autorka nekolika biografii clenu kralovske rodiny a znalkyne vztahu v kralovske rodine Lady Colin Campbell, bylo to vzato z kontextu!!

Princezna Anna se od sameho zacatku zajimala o charakter, reputaci a fakta kolem zeny, o niz se Harry zacal vazne zajimat, posuzovala ji z hlediska jeji budouci vhodnosti stat se clenem kralovske rodiny.

Cesky mozno rici, ze ji prostrednictvim svych kontaktu v USA nechala "zkadrovat". Lady CC zduraznuje, ze to NEBYLO po strance rasove prislusnosti, ale charakteru, celkoveho zivotniho nahledu, jak by byla naklonena prizpusobit se dvornimu protokolu a ustavbenim a take schopnosti vyvinout respekt pro dlouholete tradice britske monarchie. Koneckoncu na tom monarchie stoji - tradice.

Princezna Anna, je velmi pragmaticka, realisticky a zasadove smyslejici osoba, skutecna dcera sveho otce Phillipa, ktera pozaduje dodrzovani umluv a nema toleranci pro pretvarky.

(Pripominam, ze spolu s ex-manzelem kpt. Markem Phillipsem odmitli kralovnou nabizene tituly pro sve deti, kralovnina vnoucata a bratrance/ sestrenici Williama a Harryho. Peter Phillips a jeho sestra Zara, manzelka ragbisty Tindalla nemaji zadne tituly).

Co se Anna dozvedela ji naplnilo obavami. Lady CC tvrdi, ze byla prvni v kralovske rodine, ktera mela Meghan prokouknutou jak rika anglicke uslovi "saw her coming a mile back". Videla odkud a kam Megnan miri uz na vzdalenost jedne mile.

Jeji obavy se donesly k Harrymu, ktery se urazil a sdelil to Meghan. Ta informaci "weaponizovala" (viz vyznam slova doleji) a Anniny obavy o svuj puvod, charakter a otazky zpusobilosti clenstvi v kralovske rodine premenila na obavy o rasovy puvod.

0 0
možnosti
SV

Docela mazec, takže monarchie je silně rasistická teda kromě královny.Tipovala bych ty kecy o barvě na Charlese, ale zrovna on by měl být zticha když to celý život táhl na tajnačku Kamilou.Kvůli jejich komedii na lidi, byli všichni nešťastní a Diana asi nejvíc.

0 1
možnosti
MM

prosim doplnit si informace

0 0
možnosti
BN

Zajímalo by mě v které rodině, kde by byla v očekávání mulatka, by se neřešila podoba potomka. To by snad nebyli ani normální .

4 4
možnosti
SW

Jenom technicka, to dite Archie neni mulat, ale tzv. quadroon, 1/4 cernosske krve. Meghan je mulatka, jeji dite uz neni mulat, kdyz je otec ditete beloch. Ale chapu, co chcete vyjadrit, psala jsem to jinde, pokud TO vubec resili, pokud, tak asi ve smyslu Jak to mimino asi bude vypadat, kdyz je taticek bledy zrzek a mati mulatka. A to neni rasisticke, ale proste se resi, jak bude mimino vypadat. Dalsi cast jejiho rasismu, ze Archie nebude princ, protoze jsou rasisti, je lez jako vez. Archie by princ nebyl automaticky jako George, protoze tohle princatko nema za rodice prvorozeneho syna. Viz George V.

2 1
možnosti
DT

Očekávám, že další bomba, kterou pustí do světa, bude, že tu starost o pigmentaci mimina měl Charles.

Když nedáš peníze, tak já ti ukážu.

1 5
možnosti
Foto

Ne, bomba by byla, kdyby tu starost měl Harry.

0 0
možnosti
MM

Xznovu pripominam, ze stiznost ze Archie nedostal titul a ochranku je manipulativni LEZ!!!

= deti a vnuci Meghan to velmi manipulativne zabalila do jedne vety spolu s poukazkou na rasismus, ze nekdo z clenu rodu se zajimal o odstin kuze ocekavaneho decka.

Mooooooc dobre vedela, ze v takove formulaci bude kazdy sokovan, skoci na ten rasismus v otazce a prejde ty dva vylhane body - presne jako to udelala Oprah. Ta to sezrala i s navijakem.

1) Archie je v pribuzenstvi k monarchovi 3. generace a podle protokolu ustavenemu kralem Jirim V. pred vice jak 100 lety proste 3. generace potomku krale/ kralovny NEMA automaticky narok na titul pri narozeni (princ, princezna) jako ma generace 1 a 2 = deti a vnoucata monarchy!!

Narok na titul ustavuje monarcha a NEMA zadnou spojitost s naslednickym poradim, ktere se naopak ridi pravidly odhlasovanymi parlamentem (Act of Succession 1701 s dobovymi dodatky.)

2) az zasedne na trun nasledujici generace- Charles, stane se Archie a jeho budouci sestra 2. generaci potomku vladare a existuje moznost dodatecne dostat udeleny titul. Pokud ale budou Harry a Meghan ted utocit na Charlese, mozna on nebude ochotny o necem takovem uvazovat.

3) Ochranka. Madam vevodkyneignoruje, ze kdo z clenu kralovske rodiny zustava v UK nebo pobyva v nektere jine zemi jen docasne na formalni navsteve pripadne na kratke dovolene, ma narok na ochranku.

Kdo se ale z UK odstehuje a vycleni z rodiny, ten uz ne. Kdyz se vloni nejdriv presunuli do Kanady, kanadsky ministersky predseda poznamenal, ze jsou v zemi vitani, ale ze Kanada nebude platit za jejich ochranku. Samozrejme nebude ani USA.

Vyclenili se z kralovske rodiny, musi si platit ochranku sami.

8 0
možnosti
MM

Oprava-do druheho odstavce se vlozila slova, ktera tam nepatri. Ten ma znit:

Meghan to velmi manipulativne zabalila do jedne vety spolu s poukazkou na rasismus, ze nekdo z clenu rodu se zajimal o odstin kuze ocekavaneho decka.

1 0
možnosti
MM

Take jsem se na to nedival a znam jen ty stavnate uryvky ze zprav v jinych mediich. Nesnasim Meghanino lhani a stezovani, herecky tyjatr, melodraaaama a predstirani, ze je obeti kralovske rodiny. Bytostne nesnasim Opru.

Jedine co uznavam ze je pravda, je parchantstvi britskeho bulvaru, kterym jsou prosluli. I Catherine a Diana si to sveho casu uzily.

Cele to je vykonstruovana pomsta jedne Americanky chovajici se jako drza trhovkyne na rybim trhu, za fiktivni utrpene prikori. Ona chtela to nejlepsi z obou svetu, sedet na dvou zidlich a nechce prijmout, ze clovek s jednim zadkem si musi zvolit kterou zidli chce.

Skoro bych byl byl plakal zalosti, kdyz Harry rekl, ze prisli o podporu od otce a ze nebyt dedictvi od matky, nemeli by nic.;-(;-(;-( Jako by to mel byt nejaky automaticky MUS brat podporu z penez od jinych lidi.

No Boze, meli na vybranou: bud se prizpusobit protokolu zivota na kralovskem dvore se vsemi privilegiemi, nebo se osamostatnit a jit vydelavat na zivobyti jako vetsina normalnich lidi. Na rozdil od normalnich lidi oni maji GBP 27 milionu dedictvi do zacatku (minus to, co uz Harry utratil). Plus Meghaniny tak zvane uspory.

Harry a Meghan si neuvedomuji, ze NIKDO jim nedluzi nejake zivobyti ani zabezpeceni, ze neexistuje zadny prislovecny "obed zadarmo" ani ze pecena kurata nebudou sama letat do huby nemakacenkum.

Na vsechno si normalni clovek musi nejakym zpusobem vydelat.

Bud meli drzet hubu, respektovat protokol a uzivat si vyhody urozeneho rodu, nebo jit neco konstruktivniho delat!!

12 0
možnosti
DT

Je to ale logické. On se do té pozice narodil, je to syn následníka trůnu a TÉ Diany, a doteď žil v přesvědčení, že je něco lepšího a automaticky mu přísluší, aby se nad jeho neschopností zavíralo oko (nebo obě) a že je povinnost ho navždy živit. Vždyť je přeci tak roztomilý a onehdá šel za rakví a pod.

Není to k pláči, je to spíš s podivem, když chlápek, co mu táhne na 40 a vykřikuje, jak chce být samostatný, pak fňuká do kamery a je si zjevně sám líto, že mu někdo uzavřel penězovod.

Ono by to nebylo nějak zdrcující nebo zvláštní, ale problém JenHarryho je v tom, že trvá na luxusu, nejlepší adrese, ochrance a všech těch věcech, které si jiní sice také užívají - ale až poté, co si na to vydělali.

3 0
možnosti
PP

P51e56t25r 71P16á47l76k32a

9. 3. 2021 8:43

Obzvlášť některé dámy tu vyvádí, jak když se rozpadli Beatles.

Prostě chlap, co se v nástupnictví posunul na konec pelotonu, chce vystoupit ze zlatý klece. Nedovedu si ani představit, pod jakým tlakem musel Harry žít posledních 30 letech a vůbec se mu nedivím, že už nechce být veřejným majetkem.

Jiná věc je, že když k tomu dává rozhovory do nejsledovanější talkshow na světě, tak si kolem sebe dělá jen trochu jinou zlatou klec. Ale třeba mu to dojde.

5 0
možnosti
IK

Jestli bychom na ně neměli udělat sbírku, jsou na tom opravdu špatně!

2 2
možnosti
IH

Kam se mají posílat víčka od PET lahví?

4 1
možnosti
PK

Jen pro informovanost, pokud to někdo náhodou neví - britská panovnická rodina nevládne jen ve Spojeném království, ale také v Kanadě, Austrálii, Novém Zélandu a dalších asi 20 menších zemích. Je to tedy bezkonkurenčně nejvýznamnější monarchistická rodina na světě.

7 0
možnosti
  • Nejčtenější

Bývalý fitness trenér Kavalír zrušil asistovanou sebevraždu, manželka je těhotná

24. dubna 2024  11:01

Bývalý fitness trenér Jan Kavalír (33) trpí osmým rokem amyotrofickou laterální sklerózou. 19....

Tenistka Markéta Vondroušová se po necelých dvou letech manželství rozvádí

23. dubna 2024  8:30

Sedmá hráčka světa a aktuální vítězka nejprestižnějšího turnaje světa Wimbledonu, tenistka Markéta...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Kourtney Kardashianová oslavila 45 let. Kvůli fotce v bikinách se fanoušci bouří

22. dubna 2024  9:30

Kim Kardashianová (43) přidala příspěvek na Instagram, kde popřála své sestře Kourtney k 45....

Účast v Miss 2005? Chtěla jsem auto a nenáviděla Královou, říká Hanychová

23. dubna 2024

Agáta Hanychová (38) zavzpomínala pro iDNES.cz na účast v Miss České republiky 2005, kde skončila...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Do Bolívie jsem odešla kvůli smrti rodičů, přiznala sestra Romana Vojtka

27. dubna 2024

Mladší sestra herce Romana Vojtka (52) Edita Vojtková (49) je módní návrhářkou a žije v Bolívii. Do...

OBRAZEM: Jak šel čas s Ivetou Bartošovou. Vrcholy i pády popové princezny

29. dubna 2024  9:30

Iveta Bartošová (†48) se rozhodla ukončit svůj život na vlakových kolejích v Uhříněvsi přesně před...

OBRAZEM: Osudoví muži Ivety Bartošové. Milenci, manželé, syn Artur i manažeři

29. dubna 2024

Iveta Bartošová neměla o zájem mužů nikdy nouzi. Její první velkou láskou byl zpěvák Petr Sepeši,...

Byli vedle ní samí ztroskotanci, vzpomíná Basiková na muže Bartošové

29. dubna 2024

Byly každá z jiného těsta, ale hlavně se pohybovaly na opačných pólech hudebního spektra. Iveta...

Disneyovci nám šlapou na paty. Herec Stránský o hlase, rolích i odporu k Brnu

28. dubna 2024

Premium Martin Stránský nikdy netoužil po stálém angažmá v Praze. Před lety podepsal smlouvu s plzeňským...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!