Pánská verze lapače prdů | foto: Profimedia.cz

Předejděte faux pas, pořiďte si lapač prdů

  • 19
Murphyho absurdní zákony často vycházejí do posledního detailu. Možná si i Vy vzpomenete na příhodu, kdy Vás zradilo vlastní tělo v nejnevhodnější chvíli. Teď si ale s klidem pochutnejte na fazolích nebo čočce a směle vyrazte do společnosti, situaci zachrání lapač "prdíků".

Už nikdy nemusíte utíkat z kanceláře, opouštět svou lásku nebo třeba společnost ve vlakovém kupé. Všechny pachové stopy naprosto diskrétně zahladí speciální bombarďáky.

Supergatě Under-Ease mají vestavěný vícevrstvý výměnný filtr z plsti, aktivního uhlí a skelné vlny. Sebemenšímu úniku plynů zabraňuje neprodyšná tkanina a pružné lemy kolem pasu a stehen.

"Under-Ease zabraňují jakémukoliv úniku nevhodných lidských plynů. Můžete je nosit kdykoliv, kdekoliv - v posteli, v práci, na večírku i při obchodní schůzce, ať cestujete autem nebo letadlem. Rádi vtipkujeme, ale v tomto případě jde bezpochyby o produkt, který plní svůj účel," vysvětluje prezident Under-Tecu a vynálezce Buck Weimer.

Spodky můžete prát v pračce. Filtr prý vydrží funkční několik týdnů až měsíců. To podle toho, jak často je vystaven "akci" nebo praní. Na webových stránkách firmy si můžete vybrat z široké řady velikostí za cenu mezi 500 až 650 korunami.

Ať už si předtím pochutnáte na jakkoliv nadýmavé pochutině, veškeré "voňavé" příhody zůstanou bezpečně skryty čichovým buňkám okolí. Zda-li ale zachytí i zvukový doprovod, o tom už se vynálezce raději nezmiňuje.


Témata: láska, Plyn, zákon