Jiří Pomeje

Jiří Pomeje | foto: Petr Jirkl, iDNES.cz

Pomeje v Thajsku zhubl 11 kilo, morduje se v posilovně

  • 218
Producent Jiří Pomeje se na dovolené v Thajsku soustředí na svou mysl i tělo. Meditace na exotických plážích střídá s posilovnou a výsledek je znát již teď - podle deníku Blesk zhubl 11 kilo.

Dovolenou v Thajsku věnoval Pomejemu jeho kamarád Pavel Pásek, u kterého má také dočasný azyl po rozchodu s manželkou Ivetou Bartošovou. Žádné divoké večírky se v Thajsku prý nekonají, Pomeje podle svých slov stále myslí na svou ženu.

"Vážně nemám na ženský vůbec náladu. Thajky jsou krásné a nabízejí se od rána do večera, já na sex ale kašlu. Mám v hlavě pořád Ivetu. Stejská se mi po ní strašně," přiznal Pomeje, pro kterého se teď blížící Vánoce staly noční můrou. "Nevím, kde a s kým budu. Asi skončím zase sám," řekl Blesku.

Rozvod Ivety Bartošové a Jiřího Pomejeho.

Jiří Pomeje v sobotu oslavil 45. narozeniny. Přiznal, že jsou to jeho nejsmutnější narozeniny. Sám si na thajském ostrově Ko Samui zabodl svíčku do písku na pláži a meditoval s vlnami oceánu.

Přátelé mu poslali blahopřejné SMS, rodiče také, v hotelu dostal k snídani dort a šampaňské, jen manželka Iveta Bartošová na svého stále ještě chotě pozapomněla, píše list.

Jiří Pomeje a Iveta Bartošová se rozešli minulý měsíc, od té doby se prý neslyšeli a vzkazy si posílají jen přes média. - čtěte Miluju tě, vzkazuje Pomeje Bartošové. Ta chce však rozvod