Hana Zagorová | foto: Marek Navrátil

Plynem jsem se nedusila, říká zaskočená Hana Zagorová

  • 4
Hana Zagorová zažila perný čtvrtek, aniž by se musela hnout z terasy svého domku ve Španělsku. Důvodem je poplašná zpráva o unikajícím plynu, který ji měl málem zabít.

K nehodě, o které informuje deník Aha!, v bytě známé herečky skutečně došlo, ale podle jejích slov už před třiceti lety. A drama, o kterém se píše, se prý nikdy nekonalo. "Tehdy mi udělali pouze revizi kotle a tím to skončilo. Rozhodně mi nikdo nemusel zachraňovat život," vzkazuje z dovolené Hana Zagorová, kterou náhlý mediální zájem zaskočil. "Lidi samozřejmě šílí a jak k tomu samozřejmě přijdou mí příbuzní, kteří se ptají, co se děje," dodává pro iDNES.cz.

Podobné nehody ale musela zpěvačka řešit víckrát, něco podobného se jí totiž stalo i před šesti lety. "Přiotrávila jsem se plynem. Ležela jsem, děsně mě bolela hlava a já to přičítala viróze. Najednou jsem si všimla, že v bytě umírají kytky. Zrovna jsme v té době měli měnit plynový kotel. Něco se v něm ucpalo. Když přijeli plynaři, říkali, že jsem měla pořádné štěstí," řekla tehdy v rozhovoru pro MF DNES.

Hana Zagorová se vrátila do muzikálu Jack Rozparovač, 21.3.2007
Hana Zagorová v muzikálu Jack Rozparovač

Letošní léto si ale Zagorová zkazit nenechá. Již měsíc trvající dovolená ve Španělsku po boku jejího muže Štefana Margity totiž pokračuje dál, přestože oblast, kde mají dům, sužují horka. "Máme tady snad i přes 35 stupňů, ale je to nádherné. Navštěvujeme přátele, chodíme na výlety nebo jen odpočíváme na terase," popisuje Zagorová, kterou letos vysílilo turné na Slovensku či účinkování v muzikálu Jack Rozparovač.

Nevídaná podívaná

Zpěvačka se již připravuje na další práci a první podzimní vlaštovkou bude zářijový koncert v pražském Divadle Hybernia. "Hana Zagorová vystoupí po delší době opět v Praze na samostatném koncertu a půjde o zcela nový program, který v metropoli ještě nebyl uveden," slibuje manažer Janis Sidovský.