Pavlína Danková nafotila kalendář pro rok 2014 s básněmi Lenky Hornové.

Pavlína Danková nafotila kalendář pro rok 2014 s básněmi Lenky Hornové. | foto: Lenka Hatašová, iDNES.cz

Pavlína Danková se proměnila ve svůdnou Marilyn i křehkou vílu

Šéfka komunikace pražské motolské nemocnice a bývalá moderátorka Pavlína Danková dostala k 50. narozeninám trochu netradiční dárek. Kamarádky jí darovaly kalendář s jejími fotkami.

Pavlína Danková měla z kalendáře obrovskou radost a během focení netušila, že to bude dárek pro ni.

"Dárek mne rozbrečel, tedy hlavně ta představa, jakou si s tím holky musely dát práci, aby mi udělaly radost," řekla Danková o utajovaném překvapení krátce po oslavě.

Všechno vymyslela Lenka Hornová, která má na Nově na starosti seriály Ordinace v Růžové zahradě, Gympl či Doktoři z Počátků. 

"Nejhorší bylo, jak před Pavlou náš nápad utajit, a zároveň ji přimět, aby snímky podle našich představ bez problémů nafotila," prozradila Hornová.

"Celý tým, který měl realizaci focení na starosti, musel předstírat, že se jedná o zakázku pro nějaký magazín. Vše ale klaplo a překvapení to bylo pro Pavlu veliké," dodala producentka, která je také autorkou básní, které provázejí každý snímek. 

Pavlína Danková nafotila kalendář pro rok 2014.

Kalendář, v němž je Pavlína Danková ztvárněna coby klaun, kamarád, víla, bohyně či sexy dračice, byl vytištěn v limitované edici padesáti kusů.