Jiří Paroubek

Jiří Paroubek | foto: Radek Cihla, MAFRA

Paroubka ml. prý vyhodili ze školy, rodiče to nepotvrdili

  • 73
Syn předsedy ČSSD Jiří Paroubek mladší se prý nedobrovolně rozloučil se studiem na Vysoké škole manažerské informatiky a ekonomiky. Může za to Paroubkova údajná špatná studijní morálka. Uvedl to deník Šíp.

Rodiče Jiřího Paroubka ml. ale odmítají informaci potvrdit. "Do toho vám opravdu nic není," napsal v SMS zprávě iDNES.cz šéf sociální demokracie Jiří Paroubek, který je momentálně na dovolené. "A pokud zveřejníte lživou informaci, bude následovat má žaloba," napsal v další textové zprávě. 

Zuzana Paroubková
Ke studiu svého syna se nevyjádřila ani Zuzana Paroubková

Sdílnější nebyla ani Jiřího matka a bývalá manželka šéfa ČSSD Zuzana Paroubková. "Nezlobte se, ale já se k tomu nebudu vyjadřovat. Nechci dělat v rodině žádné rozbroje, mám už toho všeho dost," uvedla.

Vedení soukromé školy, kde se za jeden semestr platí více než 20 tisíc korun, rovněž mlčí. "Informace o našich studentech nesdělujeme," řekla iDNES.cz pracovnice sekretariátu s tím, že k dispozici není ani rektor školy, který má celý den jednání.

O studijních problémech Jiřího Paroubka ml. se však mluví již delší dobu. Před necelými třemi lety pohořel podle Šípu u státní zkoušky z ekonomie, kde se mu osudnou stala otázka na státní rozpočet.