Pamela Andersonová | foto: Profimedia.cz

Pamela Andersonová: Sexu vděčím za skvělou postavu

  • 14
Stačí pravidelný sex a je po starostech. Takový je recept dvaačtyřicetileté Pamely Andersonové na mladistvý vzhled a dobrou figuru. Podmínkou je praktikovat milování několikrát denně.

"Já jsem vždycky vypadala dobře proto, že mám hodně sexu. Nikdy jsem nebyla pořádně členkou žádné posilovny a nedržela jsem žádnou dietu," líčí.

A co dělat, když je člověk bez partnera? Návod je prý stále stejný. "Když nejsem ve vztahu a nemám – hypoteticky řečeno, samozřejmě – dostatek sexu, jak bych se udržovala? Nevím. Nemůžu si vzpomenout... Už vím, skákala bych hodně nahoru a dolů," dodala se smíchem hvězda seriálu Pobřežní hlídka, která se o svém soukromí nikdy nestyděla mluvit.

Pamela Andersonová a Tommy LeePřímým odpovědím se vyhýbá jen v okamžiku, kdy ji fotoreportéři zvěční po boku některého z bývalých partnerů. Naposledy se tak stalo po jejím setkání s bývalým manželem Tommym Lee, s nímž se na veřejnosti vášnivě líbala.- čtěte Pamela Andersonová laškovala s exmanželem, došlo i na žhavé polibky

"Před pár roky se mě ptali, jestli bych někdy znova zvážila svatbu. A v tu dobu jsem řekla, že bych moc ráda, ale kdo by mě chtěl? A vážně si představte ten inzerát v rubrice osamělých srdcí: ´Matka dvou divokých kluků. Poměrně šílený bývalý manžel stále nablízku," vtipkovala Andersonová nad otázkou, zda touží po novém manželovi.