Diskuze

Můj pětiměsíční syn zemřel, měl hydrocephalus, svěřil se zpěvák

Nick Cannon se svěřil se zdrcující zprávou. Jeho teprve pětiměsíční syn Zen o víkendu zemřel. Bývalý manžel Mariah Carey byl s chlapečkem do poslední chvíle jeho krátkého života. Jednačtyřicetiletý zpěvák a herec má šest dětí se třemi ženami.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Teda divím se, že má šest dětí se třemi ženami. Černoši mají většinou jedno dítě s jednou partnerkou, kterou brzy opustí a další dítě mají až s další partnerkou.

0 1
možnosti
IN

No nevím, možná kdyby to dítě místo na pláž vzali do nemocnice... Hydrocephalus se dá běžně léčit operativním zákrokem a odvedením přebytečného mozkomíšního boku do dutiny břišní, a to i u malých dětí. Dnes už to není taková abnormalita, i když ten zákrok má samozřejmě svá rizika...

"Nejčastějším druhem léčby je chirurgické řešení zavedením drenáže, která odvede městnající mozkomíšní mok pryč z hlavičky. Nejvíce používaným typem je v 95–98 % tzv. ventrikulo-peritoneální drenáž (V-P shunt), kdy se zavádí drenážní ventil a drén z mozkové komory do bříška, kde se mozkomíšní mok vstřebává v břišní dutině. Veškeré součásti drenážního systému jsou schovány pod kůží, čímž je zajištěno, že není prakticky nic vidět, děti jsou ušetřeny posměchu či nepříjemným pohledům okolí."

4 10
možnosti
DD

Vzdyt rikal, ze syn prodelal operaci... Ocividne to bohuzel nepomohlo :(

7 0
možnosti
RO

Takovou "zábavnou" šou jsem teda ještě neviděl 8-o Ale proč ne, no. Taky způsob, jak se s tím vyrovnat...

3 3
možnosti
DD

Noční můra každého rodiče :(

12 0
možnosti