Diskuze

Nic než pravda: zabil člověka, ale považuje se za dobrého

Třetí díl soutěžní show Nic než pravda přinesl závěr hry člověka s bohatou kriminální minulostí. A prolomit smůlu se pokusila i žena, která byla v dětství týrána a v dospělosti jedenáctkrát potratila.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

gagaryn

4. 3. 2009 12:25
***

zase.... jsem to neviděl.

0 0
možnosti
OB

letajici cestmir

3. 3. 2009 21:35
lide jsou blazni

uz v te soutezi vyhral nekdo nejake rozumne penize? stoji nekomu za to, udelat ze sebe pred temi 5 lidmi, co to sleduji, naprosteho kretena?

0 0
možnosti
MB

kill7

3. 3. 2009 13:01
aha

tak na Primě si myslí, že když tam narvou tu největší lůzu, tak zvednou sledovanost;-D

0 0
možnosti
W

wiliz

3. 3. 2009 11:56
.

Asi dobrý křesťan :-P

0 0
možnosti
JZ

Yaroukh

3. 3. 2009 11:44
Lidi nezapomínejte

Lidi hlavně nezapomínejte zdůrazňovat, že na tohle nekoukáte, že jste šli kolem, že jste zrovna přepínali, že jste viděli kousek na návštěvě, že vůbec na Novu nekoukáte. ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
IW

indra wostrá

3. 3. 2009 11:58
Re: Lidi nezapomínejte

já se kouknu:)

ale - abych nevybočovala - neopomenu zdůraznit, že ne na novu, páč nevlastním telebednu, ale přes net (to je přecejenom trochu víc kuhl:)

0 0
možnosti
IN

Kleki Petra

3. 3. 2009 11:20
Ještě jsem to nikdy neviděl,

ale podle toho popisu to musí být naprosto monumentální krávovina!;-D

0 0
možnosti
JZ

Yaroukh

3. 3. 2009 11:43
Re: Ještě jsem to nikdy neviděl,

Proč? Co už neni krávovina, když je krávovina to, co se lidem v životě děje? Tak trochu póza, ne?

Já to teda neviděl, ale to jenom proto, že jsem zatim nebyl u TV, když to šlo.

0 0
možnosti
H

hugo.tom

3. 3. 2009 10:57
vyhrál už někdo něco?

moc to nesleduji, vzdycky vidím jen kousek, že někdo špatně odpoví, tedy u té paní  byly všechny odpovědi předvídatelné, take jsem tušil, že pokud si neveme 100 000,- tak dostane otázku, na které skončí. Protože to nesleduji, ptám se jestli někdy někdo něco vyhrál. Připadá mi to jako dost nerealistické spoléhat se na detektor lži. Sledoval jsem včera poprvé skoro celý díl, ale už si to nezapnu soutěž o ničem jen se snaží získat TV nějaký skandál. Děkuji nechci.

0 0
možnosti
JS

maminka a tatínek

3. 3. 2009 11:05
Re: vyhrál už někdo něco?

Pane Tome Hugo, nikdo se nedíva. Jen tak trošičku.....A příště určitě taky nebude......Když, tak jen trošku, trošičku....

0 0
možnosti
JS

maminka a tatínek

3. 3. 2009 10:46
Tati, zas si chlastal, vid`?.....Jo, máti, po včerejšu......

Já tě varovovala, nepřepínej.....Matko, jednou to musi člověk risknout.....Jo a zřídil si se včera na mol a už zase saháš po krabičáku.......Matko, totálně hloupá souchotina bezdomovec vrah, co votevíral svoji něžnou dušičku a totálně skrachovalá, vyskratovaná obezní vedoucí.....Ale votče, voni přece nevědí, co činní, bůh jim to nedal do vínku. Buďme milosrdní......Což vo to, voni místo u faráře voeyerujou před národem svým minusovým IQ. Ale tohle že produkuje jedna z našich jedinejch třech televizí?.....Jo, votče, maj podnikatelskej záměr - prachy......Si jo, matko, a to se říkalo, že jsme kulturnej, vzdělanej, muzickej národ v srdíčku evropy...... Bláho, votče, co myslíš, kdyby byl možnej přímej přenos z veřejný popravy,skrytý kamery Leoše v klíně, jatky telat nebo císařský řezy těhulek, kdo by u toho byl první?......No neva matko, aspoň že je levnej krabičák, tráva nebo herák - a naši úžasní sousedi, co vodkrývaj live dušičky....Čejče,sme to vydařenej národ. Jak před ta za kamerou.

0 0
možnosti
JS

maminka a tatínek

3. 3. 2009 10:55
Re: Tati, zas si chlastal, vid`?.....Jo, máti, po včerejšu..

Matko, tak mě napadlo, voni by s tím neměli skončit. Spíš ještě přitvrdit. Vo celebritách a modelkách už víme svý. O politicích a tunelařích už víme svý dávno. No a teď k tomu vlastně přijdou ty normální obyč lididičky. Ty a já.......Jo votče, kruh se uzavírá. Takže se tu vlastně máme fajn. Včickni sme z jednoho pytle......

0 0
možnosti
BH

hrdý Buďžes

3. 3. 2009 10:44
Na rautu snědli hlídače

:-©

0 0
možnosti