Victoria Beckhamová a David Beckham

Victoria Beckhamová a David Beckham | foto: Reuters

Nejlíp se obléká Beckhamová

  • 3
Co se týče vkusu v oblékání, vede v žebříčcích magazínu Prima už čtvrtý rok někdejší Spice Girl Victoria Beckhamová. Dva roky ovšem vyhrávala mezi nejhůře oblékanými ženami. Teprve vloni ji čtenáři naopak zvolili za nejlépe oblékanou celebritu a letos své vítězství obhájila.

Něžná polovička slavného manželského páru Beckhamových tentokrát porazila i tak nebezpečné soupeřky, jakými jsou zajisté herečky Catherine Zeta-Jonesová nebo Nicole Kidmanová.

V již devátém ročníku módní ankety časopisu figurovalo na tisíc žen. Do první pětice nejlépe oblečených žen časopis zařadil ještě americkou herečku Halle Berryovou a britskou herečku a modelku Liz Hurleyovou.

Mezi  nejhůře oblékané osobnosti zařadil magazín například fotomodelku Jordan, či ženu britského ministerského předsedy Cherie Blairovou, ale také Madonnu, která doplatila na svou zálibu v poněkud nudných baretech a teplákových soupravách.

Nejhůř ze všech však letos dopadla zpěvačka Christina Aguilerová. Ta vystřídala na prvním místě zpěvačku Britney Spearsovou.

,