Móda z Varů: Sexy Peštová, božská Schneiderová i odvážná Čvančarová

  • 159
V den slavnostního zahájení 55. ročníku karlovarského festivalu zazářily v luxusních róbách světových návrhářů na červeném koberci Daniela Peštová, Jitka Schneiderová i Andrea Bartošková. Hlasujte v anketě, která z dam podle vás vypadala nejlépe. Outfity hvězd hodnotil stylista Jakub Eliáš.

Případ první: DANIELA PEŠTOVÁ

95 %
Pavol Habera a Daniela Peštová na MFF KV (Karlovy Vary, 20. srpna 2021)

Daniela Peštová opět nezklamala a zazářila na karlovarském červeném koberci stejně jako její šaty značky Amen s hlubokým výstřihem. Look dovedla topmodelka k dokonalosti šperky Bvlgari. Kabelka Donna Karan a boty Valentino k sobě krásně ladí a černá barva hezky utlumila zdobené šaty. Lehce bych upravil účes, ale jinak je vizáž topmodelky perfektní.

Případ druhý: JITKA ČVANČAROVÁ

80 %
Petr Čadek a Jitka Čvančarová na MFF KV (Karlovy Vary, 20. srpna 2021)

Jitka Čvančarová také nezklamala a ohromila všechny přítomné. Šaty působí jistě na někoho příliš megalomansky, tato událost je však slavnostní red carpet a kde jinde tento model od Borise Hanečka z krásného materiálu vynést. Připadá mi, že Jitce moc nesedí korzet, řasení rukávu bych také nechal pouze na jedné straně. Ale i tak jsou šaty nádherné a tleskám za odvahu i originalitu i v podobě kabelky. Nevolil bych nejspíš tento šperk na krku a účes. Styl líčení zbytečně zmenšuje oči.

Případ třetí: LENKA NEUŽIL STÁRKOVÁ

70 %
Lenka Neužil Stárková a Václav Neužil na MFF KV (Karlovy Vary, 20. srpna 2021)

Šaty z dílny Leeda, které zvolila manželka herce Václava Neužila, Lenka Neužil Stárková, jsou kreativní, lehké a vhodné na letní filmový festival. Trochu problém mám jen s délkou rukávů. Díky těm šaty působí ležérněji a rukávy ubírají na sexappealu. Korzet by mohl být také více zvýrazněný. Krásná delší vlečka přidává šatům na honosnosti.

Případ čtvrtý: ANNA FIALOVÁ

80 %
Anna Fialová a Jenovéfa Boková na MFF KV (Karlovy Vary, 20. srpna 2021)

Anna Fialová oblékla krásnou romantickou róbu nejspíše z dílny Valentino nebo Dolce Gabanna. Šaty se hodí k jejímu jemnému looku, vypadá opravdu božsky. Rozhodně bych však vyměnil psaníčko. Zvolené působí v kombinaci s těmito konkrétními šaty velice tvrdým a nevkusným dojmem. Vizáž je vhodně jemná a herečce to velice sluší.

Případ pátý: BÁRA POLÁKOVÁ

40 %
Barbora Poláková na MFF KV (Karlovy Vary, 20. srpna 2021)

Volba těchto šatů od návrhářky Beaty Rajské nebyla úplně vhodná. Materiál působí velice lacině a plisovaná vlečka vypadá tak trochu, jako by ji Barbora Poláková strhla z mořské panny Ariel. Kombinace barvy šatů a růžového psaníčka k sobě také jde asi jako chleba s „maršmelouny“. Naopak vizáž z dílny Elle Beauty Lounge je perfektní. Účes od kadeřníka Martyho Tyla je vždy dokonalý.

Případ šestý: JITKA SCHNEIDEROVÁ

100 %
Klára Issová a Jitka Schneiderová na MFF KV (Karlovy Vary, 20. srpna 2021)

Neobvyklá róba značky Chloé v kombinaci se šperky Bvlgari a psaníčkem Bottega Veneta z Jitky Schneiderové udělaly hvězdu zahajovacího večera 55. ročníku Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary. V sněhově bílé róbě s pláštěm a šperkovým zdobením herečka zazářila. Jitka je vždy jedním z nejlépe oblékaných hostů filmových večírků a tak tomu je i letos. Vizáž je naprosto dokonalá.

Případ sedmý: ALENA MIHULOVÁ

10 %
Alena Mihulová na MFF KV (Karlovy Vary, 20. srpna 2021)

Tento outfit Aleny Mihulové zaručeně vyhrává cenu jednoho z letošních nejhorších modelů. Začněme lodičkami, které jsou o dvě velikosti větší. Vybrané šaty se také absolutně nehodí k výšce a postavě herečky. Korzet je ve výšce, kde být nemá. Šaty ubírají vizuálně na výšce a také jejich infantilnost není pro tuto slavnostní příležitost absolutně vhodná. Účes mi připomíná maturitní ples ročníku 1980. Tady se to celkově nesešlo.

Případ osmý: ANDREA BARTOŠKOVÁ

100 %
Andrea Bartošková a Jiří Bartoška na MFF KV (Karlovy Vary, 20. srpna 2021)

Dáma, která ví, co jí sluší a jak vypadat reprezentativně. Šaty vhodné pro elegantní ženu, jakou je paní Andrea Bartošková, pozvedly tento večer na vyšší úroveň. Manželka prezidenta festivalu Jiřího Bartošky splnila jakožto první dáma vše, co měla. Bravo! Působivé zdobení šatů jistě bralo dech všem přítomným.

Případ devátý: ZUZANA STIVÍNOVÁ

90 %
Zuzana Stivínová na MFF KV (Karlovy Vary, 20. srpna 2021)

Zuzana Stivínová oblékla nádhernou sametovou róbu v lahvově zelené barvě v kombinaci s masivním náramkem a náhrdelníkem. Řasené rukávy jsou ideální na odhalení šperků. Účesu by možná bylo vhodné dát trochu více stylingu. Make-up se však perfektně hodí k celému outfitu.

Případ desátý: HANA SOUKUPOVÁ

70 %
Hana Soukupová na MFF KV (Karlovy Vary, 20. srpna 2021)

Ležérnější šaty večera značky Victoria Beckham vynesla modelka Hana Soukupová. Krásné zlaté šperky Tiffany&Co povznesly outfit do vyšších sfér. Už tak slavné to bohužel není se sandály, které modelka zvolila na červený koberec. Nejsou příliš vhodné, volbu obuvi by příště bylo lepší přehodnotit. Materiál šatů také nepůsobí vyloženě slavnostně, i přesto v nich však Soukupová vypadá úchvatně. Kreativní stahovací detaily na břiše vyzdvihují jinak běžné šaty. Vizáž je hodná hollywoodských večírků.

Případ jedenáctý: MARTHA ISSOVÁ

70 %
Martha Issová a David Ondříček na MFF KV (Karlovy Vary, 20. srpna 2021)

Kreativní šaty z dílny Chatty vynesla herečka Marta Issová. I když tvorbu této značky obdivuji, se střihem ramínek se tentokrát peru a lehce mi nesedí. Materiál šatů je každopádně nádherný a odlesky látky božské. Z korzetu mám pocit, že je nedodělaný. Není to zkrátka nejlepší róba, jakou na sobě tato herečka kdy měla. Make-up je však na rozdíl od šatů jeden z nejlepších na letošním slavnostním zahájení.

Případ dvanáctý: KLÁRA ISSOVÁ

100 %
Klára Issová na MFF KV (Karlovy Vary, 20. srpna 2021)

Nádherná červená róba s vlečkou a špagetovými ramínky z Kláry Issové udělala ještě přitažlivější ženu, než kterou už sama o sobě je. Šaty výborně doplňují šperky Alo Diamonds v hodnotě 1,4 milionu korun. Účes i make-up jsou na úrovni a herečka vypadá jednoduše dokonale. 

Případ třináctý: JENOVÉFA BOKOVÁ

40 %
Anna Fialová a Jenovéfa Boková na MFF KV (Karlovy Vary, 20. srpna 2021)

Asymetrická flitrová róba značky Leeda na jedno rameno Jenovéfě Bokové zbytečně vizuálně přidává na kilech a robustnosti. Pokud by byly šaty bez dlouhého rukávu pouze na jedno ramínko, působily by daleko lépe. Tvrdé kožené doplňky outfitu bohužel také neprospěly. Účes a make-up jsou ale perfektní a sexy. 

ANKETA: Hlasujte pro nejpovedenější modely z červeného koberce:

celkem hlasů: 12419
Hlasování skončiloČtenáři hlasovali do 0:00 pátek 27. srpna 2021. Anketa je uzavřena.

20. srpna 2021

20. srpna 2021

,