Michaela Kuklová | foto: KORZO

Michaela Kuklová přibrala

  • 15
Ještě nedávno byla devětatřicetiletá herečka Michaela Kuklová zhublá a utrápená. Její manželství s hercem a producentem Jiřím Pomejem skončilo rozvodem. Pro Míšu byl rozchod bolestný, ale našla si nového přítele a pookřála.

"Především jsem přibrala a vůbec mi to nevadí, protože jsem už byla docela vyhublá. Začala jsem s chutí jíst a hlavně spát. A pak je důležité, že mám přítele. Je podnikatelem a od své práce odpočívá tím, že je rád v přírodě a potrpí si na zvířata. Takže já jsem se o divadelních prázdninách starala o jeho domácí zvířata, koně, králíky a piplala jsem i ovečku," prozradila herečka.

Miminko neplánuje
Ale ačkoliv je Michaela v novém vztahu s brněnským podnikatelem Romanem Holomkem velmi šťastná, rodinu zatím neplánuje. "Po rozvodu jsem se už naštěstí dala dohromady, ale na miminko ještě nepomýšlím. Mám už na to sice léta, ale každý vztah si žádá svůj čas," svěřila se bývalá představitelka princezen na stém představení muzikálu Jack Rozparovač v Divadle Kalich, ve kterém hraje Glorii.

"V současné době nefilmuji, nic nenatáčím, zato jsem pořád na scéně Divadla Kalich. Nejen jako přímo hrdinná Glorie, ale také se objevím v komedii Dokud jsi přítomen, ve které zase představuji naivní potrhlou služebnou. S princeznami jsem už dávno skončila," prohlašuje pevně Miša Kuklová.