Michael Kocáb bude dědečkem

  • 153
Starší dcera známého hudebníka je v tom. Natálie, které bude v polovině května teprve devatenáct let, bude letos maturovat na soukromém gymnáziu v Praze v Tróji. Miminko by se mělo narodit koncem letošního roku. "Natálie je ve třetím měsíci, otcem je mladý student, dlouholetá láska," potvrdil iDNES manažer Kocábové Roman Roun.

"Ona i její přítel se na miminko velmi těší. Hlavní je pro ní ale teď odmaturovat," vzkazuje svým příznivcům prostřednictvím manažera.

Nejdéle se prý s novinkou o Natáliině těhotenství smiřovala maminka Marsha.

"Nemůžu vám k tomu nic říct. Ať bych vám to potvrdil, nebo vyvrátil, v každém případě bych vypadal jako drbna, řekl iDNES zaskočený Michael Kocáb. "A navíc: Jen o mně napište a pěkně s velkou fotkou, ještě z toho vytěžím nějakou publicitu," vtipkoval budoucí dědeček, jehož šestiletý syn chodí ještě do školky.

Natálie se narodila 16. května 1984 jako nejstarší dcera hudebníka Michaela Kocába a jeho americké manželky Marshy. Má šestnáctiletou sestru a šestiletiletého bratra.

Zpívá od dětství, začínala společně se svou mladší sestrou Jessicou v Baby studiu Dády Patrasové. V roce 2000 vydala cédéčko s názvem Fly Apple Pie, pro které jí písničky složil Michael Kocáb a převážně anglické texty napsala maminka Marsha. Před dvěma lety zpívala v divadle v muzikálu Starci na chmelu a vloni vydala svou básnickou prvotinu Slyšíš mě?

Z českých zpěváků má nejraději Dana Bártu, poslouchá JAR a někdy i Pražský výběr.

Koncem dubna vyjde Natalii Kocábové kontroverzní novelistický počin Monarcha Absint.
 

"Moje reprezentace debility se za mnou táhne doteď a rok od roku se toho privilegium umocňuje. Momentálně se nacházím s osmi dostatečnými a výbornou z češtiny, coby úspěšný absolvent septimy. Stále navštěvuji osmileté soukromé gymnázium v Tróji, je ze mě oktaván. Trpím depresemi."
                                                                                    Web Natálie Kocábové

Natálie Kocábová.