Michael Douglas a Catherine Zeta-Jonesová se snaží manželství zachránit.

Michael Douglas a Catherine Zeta-Jonesová se snaží manželství zachránit. | foto: Profimedia.cz

Michael Douglas a Catherine Zeta-Jonesová jsou znovu spolu

  • 3
Zprávy o krachu manželství herců Michaela Douglase a Catherine Zeta-Jonesové byly předčasné. I když mnohé bulvární deníky už pár nadobro rozdělily, manželé se po půlroční pauze zřejmě dali znovu dohromady.

Michael Douglas se na premiéře filmu Last Vegas objevil sice bez manželky, ale se snubním prstenem a podle deníku Daily Mirror se Zeta-Jonesová nastěhovala zpět do jejich společného bytu v New Yorku a Douglas sdělil svým přátelům, že se dali znovu dohromady.

Na premiéře měl prý dobrou náladu a na otázky na vztah s Catherine odpovídal: "Daří se nám skvěle, jí je lépe než kdy dřív."

Michael Douglas na premiéře filmu Last Vegas v New Yorku

Catherine Zeta-Jonesová stále nosí snubní prsten (říjen 2013)

V televizním pořadu Live With Kelly & Michael zase prozradil, že Halloween trávili s rodinou pohromadě.

"Catherine byla za Sněhurku. Já se opozdil, tak jsem popadl nějakou masku v obchodě a všichni říkali, že to měl Michael Myers jako vrah v hororu," řekl Douglas.

Michael Douglas, jeho žena Catherine Zeta-Jonesová, dcera Carys a syn Dylan

Devětašedesátiletý Douglas a čtyřiačtyřicetiletá Zeta-Jonesová žili odděleně šest měsíců. Zprávy o jejich pauze se objevily v srpnu. Ani jeden z nich ale nemluvil o ukončení třináctiletého manželství, během kterého se jim narodil syn Dylan a dcera Carys a museli společně překonat Douglasovu rakovinu i psychické obtíže herečky, která trpí maniodepresivní psychózou.