Marta Dancingerová | foto: Jan Zátorský, MAFRA

Postavy, které hraju, si kradu v reálném životě, říká Marta Dancingerová

Celý článek jen pro členy

Chcete číst prémiové texty bez omezení?

Předplatit
Třetí sezona na jaře ukončí populární seriál Zlatá labuť, jehož jednou z hlavních tváří je Marta Dancingerová. V rozhovoru pro 5plus2 promluvila herečka známá i z oceňované série Kukačky o psaní knih, rodině i nespavosti.

Ačkoliv už za sebou měla na dvě desítky epizod v Ordinaci v růžové zahradě, přelomovým seriálem se pro Martu Dancingerovou staly především Kukačky z roku 2021, v nichž měla jednu z hlavních rolí. Úspěšné komediální drama inspirované skutečným případem záměny dětí v porodnici vzbudilo kladné reakce recenzentů a vysokou sledovanost diváků. I o tom promluvila v rozhovoru pro týdeník 5plus2.

Máte velkou rodinu, malého synka a také syny partnera z jeho prvního manželství. Dotklo se vás téma záměny dětí v seriálu Kukačky o to silněji?
Víte, možná se mě to dotýká teď zpětně víc než tenkrát při natáčení. Můj syn totiž dorostl přesně do věku, kdy jsme v seriálovém příběhu zjistili, že jsou kluci vyměnění. Takže když se teď na našeho Toníčka podívám, tak si na to občas vzpomenu. Třeba i tím, jak by to natáčení zvládl. Viktor (Sekanina, představitel seriálového chlapce Jakuba, pozn. red.) byl hodně pečlivý a soustředěný. Ale jinak mi při natáčení pomáhalo, že jsem máma, dokázala jsem si spoustu těch situací lépe představit, než kdybych dítě neměla vůbec.

Dočtěte tento exkluzivní článek s předplatným iDNES Premium

Měsíční

89
Předplatit
Můžete kdykoliv zrušit

Roční

890
Předplatit
Ušetříte 178 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Dvouleté

1 690
Předplatit
Ušetříte 446 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Připojte se ještě dnes a získejte:

  • Neomezený přístup k obsahu iDNES.cz, Lidovky.cz a Expres.cz
  • Více než 50 000 prémiových článků od renomovaných autorů
  • Přístup k našim novinám a časopisům online a zdarma ve čtečce
Více o iDNES Premium
Máte už předplatné? Přihlásit se