Camilla Parker Bowlesová strčila svým pozadím do tříletého chlapce

Camilla Parker Bowlesová strčila svým pozadím do tříletého chlapce | foto: koláž iDNES.cz, Profimedia.cz

Manželka prince Charlese svým pozadím udeřila chlapečka

  • 11
Camilla Parker Bowlesová zbožňuje děti. Jednoho ze svých malých fanoušků si však znepřátelila, když ho doslova "upozadila" při své návštěvě. Hoch utekl rozčílen s rukou na obličeji.

Tříletý Jerrod Ofori Asenso se chtěl setkat s vévodkyní z Cornwallu. To však netušil, jak moc blízko se k slavné Camille dostane. Právě když se snažil projít za jejími zády, sehnula se Camilla k malé holčičce pro polibek a svým pozadím strčila do chlapce, který takovou ránu nečekal.

Malý Jerrod vykřikl bolestí, protože ho vévodkyně strčila na dřevěná prkna a on se udeřil do hlavy. Naštěstí se incident obešel bez zranění a Jerrod podle serveru Mailonline brzy pobíhal s úsměvem na tváři s ostatními dětmi.

Camilla Parker Bowlesová má sama už dvě vnoučata a další tři na cestě. Malý Jerrod se s ní takto nešťastně setkal při její návštěvě Freemanova rodinného centra v Londýně, které bylo zbudováno před dvěma lety charitou na pomoc ohroženým rodinám.

Vévodkyně si v centru prohlédla kuchyň, kde si popovídala s mladou maminkou, která se tu učila vařit a dlouho mluvila i s dětmi. Tak vznešenou návštěvou byli všichni, snad kromě malého Jerroda, nadšeni. "Je strašně milá," řekla vedoucí školky June Nyarko.

Srážka s chlapcem nebyl ovšem jediný trapas vévodkyně v tomto týdnu. Při slavnostním rozsvěcování vánočních světel v nejstarším britském obchodním centru zatáhla Camilla trochu víc než bylo potřeba a utrhla ozdobný střapec. Světla se sice nerozsvítila, zato oči přihlížejících ano. Smála se i vévodkyně a zlatý střapec si nechala na památku.


Britská královská rodina