- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Prave se divam na rozhovor s panem Mauerem a to se teda neda srovnavat.
pamatuji, ze je za davnych let totality prodavali v polotovarech, v trojobalu. Mamka je parkrat koupila a byly to dobre rizky.
Býčí žlázy na šalvěji a bílém víně jsou delikatesa! Také je někdo smaží v trojobalu nebo se připravují dušené. Pokud pan gastroznalec Hejlík se přiznal, že je jedl a snad mu i chutnaly, je tydýt on, případně pisálek, který to zaznamenal jako výstřední kuriozitu odvážného muže.
Které býčí žlázy? Potné? Nebo snad slinné? Nebo snad mléčné? Už vím, byla to hypofýza! :-D
Jdete na to moc vědecky, prostě koule. A mimochodem, býka s ceckama jsem ještě neviděla. Toliko k těm mléčným žlázám;-)
Bejčí koule jako řízek jsou super. Proč by se na ně mělo pohlížet jinak než na jiné vnitřnosti? Ledviny celou dobu filtrují moč, ale varlata, která si jen hezky visí, mají být fuj?
Autore ty jsi tydýt.
Použít pojem "Přiznává " je hodně velká blbost. To jako jít býčí žlázy je něco, k čemu se musí člověk přiznat?
Jedině, že by ses PŘIZNAL, že sis myslel, že je jedl syrové.