Diskuze

Mám rád všechno. Chutnaly mi i býčí žlázy, přiznává Lukáš Hejlík

Lukáš Hejlík promluvil o svých oblíbených jídlech i pracovních snech. Herec a gastronom v rozhovoru pro iDNES.cz přiznal, že se v životě drží raději při zemi a nerad staví vzdušné zámky. Naznačil také, jak vnímá módní styl oblékání mužů v Česku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J91i15r84k34a 17M62í89č

4. 7. 2021 19:26

Prave se divam na rozhovor s panem Mauerem a to se teda neda srovnavat.

0 0
možnosti
MM

pamatuji, ze je za davnych let totality prodavali v polotovarech, v trojobalu. Mamka je parkrat koupila a byly to dobre rizky.

3 0
možnosti
JV

Býčí žlázy na šalvěji a bílém víně jsou delikatesa! Také je někdo smaží v trojobalu nebo se připravují dušené. Pokud pan gastroznalec Hejlík se přiznal, že je jedl a snad mu i chutnaly, je tydýt on, případně pisálek, který to zaznamenal jako výstřední kuriozitu odvážného muže. :-/

9 3
možnosti
Foto

Které býčí žlázy? Potné? Nebo snad slinné? Nebo snad mléčné? Už vím, byla to hypofýza! :-D

0 2
možnosti
KK

Jdete na to moc vědecky, prostě koule. A mimochodem, býka s ceckama jsem ještě neviděla. Toliko k těm mléčným žlázám;-)

1 1
možnosti

J93a81n 20Č83e59r21n27ý

4. 7. 2021 13:24

Bejčí koule jako řízek jsou super. Proč by se na ně mělo pohlížet jinak než na jiné vnitřnosti? Ledviny celou dobu filtrují moč, ale varlata, která si jen hezky visí, mají být fuj?

13 0
možnosti
VB

Autore ty jsi tydýt.

Použít pojem "Přiznává " je hodně velká blbost. To jako jít býčí žlázy je něco, k čemu se musí člověk přiznat?

Jedině, že by ses PŘIZNAL, že sis myslel, že je jedl syrové.

5 4
možnosti