Lucie Borhyová

Lucie Borhyová | foto: Playboy

Lucie Borhyová je nejoblíbenější

  • 28
Půvabná blondýnka Lucie Borhyová a její kolega Ray Koranteng jsou nejoblíbenější moderátorskou dvojicí na obrazovkách všech českých celoplošných stanic. Na první místo je zařadilo 36 procent respondentů v průzkumu společnosti UPC.

Za Borhyovou a Korantengem, kteří se na obrazovce Novy objevují od roku 1999, se s odstupem umístili jejich kolegové ze stejné televize Markéta Fialová a Karel Voříšek - za své největší oblíbence je označilo 14 procent respondentů. Třetí jsou zástupci České televize Jolana Voldánová a Bohumil Klepetko, kteří získali o procento méně hlasů.

Ženy preferují Poulíčka
Mezi sportovními redaktory se na prvním místě umístil Pavel Poulíček z Novy, který získal 21 procent hlasů. O druhé a třetí místo se dělí tváře ČT Petr Vichnar a Jaromír Bosák, kteří shodně získali 14 procent. Čtvrté a páté místo v pořadí patří Václavu Tittelbachovi z Novy a Robertu Zárubovi z ČT, kteří nejvíce zaujali 13 procent lidí.

„Muži přitom jednoznačně preferovali Jaromíra Bosáka (21 procent hlasů), zatímco ženy Pavla Poulíčka (30 procent hlasů),“ uvedl mluvčí UPC František Malina.

V anketě bylo osloveno celkem 463 lidí. Anketa je součástí průzkumu, který se uskutečnil od října do prosince loňského roku celkem s 6000 respondenty v třinácti evropských zemích.