Leoš Mareš a Monika Marešová (Praha, 26. února 2019)

Leoš Mareš a Monika Marešová (Praha, 26. února 2019) | foto: Profimedia.cz

A je to, oznámil moderátor Leoš Mareš narození třetího potomka. Má dceru

  • 16
Moderátor Leoš Mareš (45) oznámil ve čtvrtek odpoledne na Instagramu narození svého třetího potomka. Pro moderátorovu druhou manželku Moniku Marešovou (40), za svobodna Koblížkovou, je to první dítě, Mareš má už dva syny z prvního manželství.

„A je to,“ napsal ve čtvrtek odpoledne Leoš Mareš na Instagram k fotografii rozkřáplého vajíčka. Pohlaví dítěte manželé prozradili o několik hodin později. „Je to holčička a je úplně nejzdravější,“ upřesnil večer moderátor v SMS, kterou napsal své mamince a o kterou se podělil i s fanoušky. K oběma příspěvkům začala okamžitě přibývat řada milých komentářů, blahopřání a gratulací. 

Moderátor se zprávou o těhotenství pochlubil veřejně poprvé v říjnu, v ranním vysílání Evropy 2 a později na sociálních sítích. 

Pro bývalou stylistku a módní redaktorku Moniku Marešovou je dítě prvním potomkem. S moderátorem se vzali v roce 2018 po tříletém vztahu v piaristickém kostele na zámku v Litomyšli.

Mareš má z předchozího manželství s manželkou Monikou Marešovou (46), za svobodna Poslušnou, syny Jakuba (15) a Matěje (11). Moderátor si první ženu vzal v roce 2008.

Nežili však spolu již od roku 2010, kdy moderátor od manželky odešel kvůli vztahu s vicemiss Hanou Svobodovou. Od té doby Mareš vystřídal několik partnerek včetně modelky Petry Faltýnové.