Lenka Zahradnická (Praha, 27. února 2019)

Lenka Zahradnická (Praha, 27. února 2019) | foto: Profimedia.cz

Lenka Zahradnická je dvojnásobnou maminkou, opět má dceru

  • 7
Herečka Lenka Zahradnická (35), známá ze seriálů Ulice, Ordinace v růžové zahradě a Modrý kód, je dvojnásobnou maminkou. Šťastnou novinou se pochlubila na sociálních sítích. Její dcera dostala jméno Jovanka.

„Včera se stal zázrak... Ano, hodně pršelo a bouřilo. Ale to hlavní, narodila se nám Jovanka! Už teď je pochopitelně geniální, má neuvěřitelně moc vlasů a krásná je až okenní tabulky praskají,“ napsala novopečená maminka na Instagramu k fotce z porodnice v pátek dopoledne.

Včera se stal zázrak....
Ano, hodně pršelo a bouřilo.
Ale to hlavní, narodila se nám Jovanka!
Už teď je pochopitelně geniální, má neuvěřitelně moc vlasů a krásná je až okenní tabulky praskají.
Děkuji @onpribram za přijetí, profesionalitu a ochotu.
Zejména potom MUDr.Daně Chudáčkové s MUDr.Petrem Chudáčkem prostě za vše.
Je nádhera rodit v místě, kde každý miluje svou práci!
Jo a speciální poděkování ještě tomu, kdo vynalezl rajský plyn, protože to, co já s ním zažila nikdy z hlavy nevymažu a myslím, že nás bude víc:-).
A @michalvavro je statečnej a dělá krásný vlasatý holky:-).
Tak pijte a volejte sláva!
Děkujeme.

#jovanka #blizenec #dvojmatka #partyzacina #dekujuzavse #dikytelo #hormonyuzsili #asiosmkratjsemsebehemtohostatusurozbrecela #zazrak #mama #tata #velkasegra #psichuva #rodina

5. června 2020 v 10:19, příspěvek archivován: 5. června 2020 v 12:48

Poděkovala také všem lékařům za přijetí, profesionalitu a ochotu. „Je nádhera rodit v místě, kde každý miluje svou práci! Jo a speciální poděkování ještě tomu, kdo vynalezl rajský plyn, protože to, co já s ním zažila, nikdy z hlavy nevymažu, a myslím, že nás bude víc,“ dodala s tím, že její partner Michal Vavro je statečný a dělá krásné vlasaté holky.

Herečka Lenka Zahradnická má s přítelem kameramanem Michalem Vavrem už dceru Jasmínu, která se narodila v létě 2017. 

Svatbu s přítelem zatím odložili, protože si ji chtějí opravdu užít. „Byla jsem požádána o ruku a chvilku nato jsem otěhotněla. A protože chceme mít svatbu jako open párty, v létě, venku, se živou kapelou, přicházely v úvahu termíny od června do srpna. Jenomže v té době budu buď rodit, nebo už budu miminko mít. A jelikož chci na své svatbě tancovat na stole a opravdu si ji užít s manželem a s kamarády jako oslavu života, posunuli jsme ji minimálně o rok,“ řekla herečka v dubnu pro Týdeník Televize.

Přiznala také, že by si přála více dětí. „Původně jsem chtěla tři. Ale uvidíme, co nám život přichystá. Plánovat třetí dítě, když teprve čekám druhé, je čirý nesmysl. Děti jsou každopádně pecka. Smysl života. Kariéra vedle toho není důležitá,“ dodala.