Lady Gaga

Lady Gaga | foto: Profimedia.cz

Lady Gaga šokovala fanoušky, přišla jako dáma

  • 22
Když má někam přijít Lady Gaga, všichni čekají, jaký bizarní model zase vymyslí. Zpěvačka ale všem vyrazila dech, když se v Beverly Hills objevila v téměř normálním oblečení. Dekolt byl sice trochu odvážný a zpěvačka měla co dělat, aby v něm vše zůstalo, ale to není v módě celebrit nic neobvyklého.

Žádné ostny na obličeji ani nikde jinde, žádný extravagantní klobouk ani zelené vlasy a dokonce ani obří platformy.

Lady Gaga přišla v černých šatech připomínajících slavnou róbu Liz Hurleyové. Na nohou měla černé lodičky a v ruce decentní kabelku. Dlouhé blond vlasy měla rozpuštěné a zčesané na jednu stranu. Zřejmě se v tak "obyčejném" oblečení necítila dobře, proto si radši dala na oči černé brýle.

Její fanoušci byli v šoku a obávají se, aby se jejich ikona příliš nevzhlédla v kolegyni Britney Spears, kterou prý obdivuje.

Lady Gaga navštívila koncert Britney v Atlantic City a pak pospíchala do zákulisí, aby jí řekla: Holka, ty jsi vážně sexy. Obě si pak dlouho povídaly a podle zdrojů deníku The Sun domlouvaly společné nahrávky.

Britney Spears vystoupila v Atlantic City

"Dohodly se i na tom, že vystoupí se společným duetem na koncertě Britney v říjnu, když bude mít (Lady Gaga) čas," řekl zdroj.

Lady Gaga je podle její babičky v soukromí vzorná a normální dívka. "Když je s rodinou, nosí džíny a obyčejné oblečení. Byla jedničkářka, dělala vždy všechny úkoly a chodila na mše. Nevidím, takže opravdu neznám ty její sexy kostýmy," řekla Angelin Germanotta o své slavné vnučce.