Jennerová prozradila jméno dcery, lidé na internetu si dělají legraci

  • 12
Kylie Jennerová (20) prohlašovala, že tajila těhotenství kvůli ochraně soukromí svého miminka, ale zdá se, že po porodu už jí nic nebrání uvést dceru do světa showbyznysu. Nejmladší sestra Kim Kardashianové (37) na sociálních sítích ukázala fotku své holčičky a prozradila, že se jmenuje Stormi.

„Stormi Websterová,“ napsala novopečená maminka na Instagramu a k fotce ruky miminka přidala emotikon andílka. Otcem malé holčičky je rapper Travis Scott (25), jehož občanské jméno zní Jacques Webster, a dcera má tedy jeho příjmení.

stormi webster 

Příspěvek sdílený Kylie (@kyliejenner),

Profesionální celebrita Kim Kardashianová oznámení jména své nejnovější neteře okomentovala na sociálních sítích emotikonem pro bouřku.

Sousta lidí na internetu se baví jmény, která sestry známé z reality show Keeping Up with the Kardashians daly svým dětem. Někteří už nyní litují malou Stormi, protože prý její jméno lidé budou dávat do souvislosti s pornoherečkou Stephanie Cliffordovou vystupující pod jménem Stormy Daniels, která měla údajně pletky s americkým prezidentem Donaldem Trumpem. 

Jiní zase připomínají souvislost s předpovědí počasí a bouřkou (z angl. storm). „Na severu Chicaga budou bouřky s možným deštěm (It’s Stormy in North Chicago with a chance of Reign),“ spojil další z vtipálků jména hned několika potomků klanu Kardashian-Jenner.

Kim Kardashianová, jejímž manželem je rapper Kanye West, má dceru North (4), syna Sainta (2) a v lednu jí náhradní matka porodila holčičku Chicago. Nejstarší sestra Kim Kourtney (38) má zase s exmanželem Scottem Disickem syny Masona (7) a Reigna (2) a dceru Penelope (5).