Kateřina Kornová s partnerem na české premiéře filmu Miloše Formana Goyovy přízraky | foto: Ivan Chlud

Kateřina Kornová seriálovou hvězdou?

  • 7
Bývalá modelka Kateřina Kornová-Pařízková neměla v poslední době zrovna na růžích ustláno. Přesto věří, že teď bude lépe. A umí stále překvapit, naposledy rozhodnutím zahrát si v televizním seriálu.

TV Prima zakoupila práva k seriálu, který se má odehrávat v prostředí modelingu. Variace na slavnou telenovelu Ošklivka Betty už se v českém pojetí začíná rýsovat a castingy jsou v plném proudu. Zúčastnila se jich i Kateřina Kornová, která ale odmítla cokoliv dalšího prozradit.

Jednačtyřicetiletá blondýna, která bývá zařazována mezi nejlépe oblékané ženy v Čechách, v nedávné době zmizela z hledáčku médií. S manželem, podnikatelem Jiřím Pařízkem, který provozuje hotel v Kácově, odešla žít mimo Prahu. Její kadeřnický salon v Praze prosperuje, ona sama se stará o dům, radí manželovi v podnikání a o víkendech mívá dům plný dětí. To když k jejím dvěma přijedou syn a dcera jejího muže z prvního manželství.

Ona sama má s prvním manželem Jiřím Kornem dospívajícího Filipa, který trpí autismem, a Kristýnu, studující nyní taneční konzervatoř. Loni zatoužila po dalším miminku, ale přišla o něj. "V poslední době se mi nijak zvlášt nedařilo, ale nechci si stěžovat," vyjádřila se nedávno, když se začala opět objevovat ve společnosti. "Prostě je doba, kdy se daří lépe, nebo hůř."

K dobrému přispěla určitě role v inscenaci divadla Illusion Čachtická paní, kterou jí nabídla její kamarádka Uršula Kluková. "Divadlo a život kolem něj mě moc baví, jsem za tu příležitost moc ráda," svěřila se před časem. Nebyla to její první herecká příležitost, Kateřina vystupovala v Divadle Jiřího Grossmanna ve hře Dívčí válka, Pravda o zkáze Titaniku nebo ve hře Loupežníci na Chlumu aneb Statečná Bibiána.