Kate Winsletová (Londýn, 18. října 2015)

Kate Winsletová (Londýn, 18. října 2015) | foto: Reuters

Dcera Kate Winsletové natáčí v Česku. Podle příjmení ji nepoznáte

  • 36
Dcera britské herečky Kate Winsletové (45) natáčí seriál v Česku. Mia Threapletonová (20) se ve stopách své matky vydala teprve nedávno a první větší roli získala v italském thrilleru Shadows, který měl premiéru loni.

Winsletová v ranní show Lorraine na stanici ITV řekla, že její dcera má velkou výhodu, že má jiné příjmení než ona, proto nevzbuzuje takovou pozornost a může jít vlastní cestou.

„Vždycky jsem tušila, že to jednou přijde. A pak mi před pár lety oznámila, že to chce zkusit,“ řekla Winsletová moderátorce Lorraine Kellyové o začátcích herecké kariéry své jediné dcery, která se narodila v jejím prvním manželství s režisérem Jimem Threapletonem. 

„Skvělé pro ni je, že má jiné příjmení a není na radaru, takže při obsazování netuší, že je to moje dcera, což je pro její sebevědomí hodně důležité,“ dodala herečka. „Teď je v České republice a právě tam začíná točit seriál.“

Herečka ještě před první svatbou chodila čtyři a půl roku s kolegou Stephenem Tredrem, s nímž se rozešla v roce 1995. Herec a scenárista zemřel ve 34 letech na rakovinu kostí. Bylo to v době, kdy Titanic přicházel do kin. Přestože spolu už dva roky nežili, Winsletová kvůli jeho pohřbu v Londýně propásla losangeleskou premiéru.

Poprvé se provdala v roce 1998 za režiséra Jima Threapletona (48), s nímž má dceru Miu. Pár se po třech letech rozvedl.

11. ledna 2016

Druhé manželství s režisérem Samem Mendesem (55) vydrželo osm let. Pár se rozvedl v roce 2011 a má spolu syna Joeho (17). Třetí svatbu měla britská herečka v prosinci 2012. S Edwardem Abelem Smithem (43), který si nechal změnit jméno na Ned Rocknroll, který je synovcem miliardáře Richarda Bransona, chodila zhruba rok a půl. Mají spolu syna Beara (7).

3. února 2015

,