Karel Gott

Karel Gott - Legendy nočního proudu Českého rozhlasu | foto: KORZO

Karel Gott chtěl zpívat v Izraeli, přání se mu splní

  • 14
Karel Gott si splní svůj velký sen. Příští čtvrtek ho v izraelském Tel Avivu čeká koncert v tamějším Yafo Music Centru. Karel se na něj svědomitě připravuje a velice těší. "Přál jsem si vystupovat v Izraeli a mám štěstí, že se mi to splnilo," nechal se slyšet. Jako hosté spolu s ním vystoupí Felix Slováček a Pavel Větrovec.

Gott se se svým splněným přáním pochlubil na předávání cen Legend nočního proudu Českého rozhlasu. Tam zazpíval jednu písničku, prohodil pár slov a pádil pryč. "Vážím si každého ocenění a být legendou nočního proudu Českého rozhlasu se nestává často. Teď ale promiňte, musím se rozloučit," řekl zpěvák a za pár okamžiků zmizel.

Závěr letošního roku bude z Mistrova pohledu hektický - jeho program je skutečně více než nabitý. Začátkem října nabere Slavík směr Moskva, kde vystoupí na slavnostním koncertu k osmdesáti letům existence legendárního armádního pěveckého souboru Alexandrovci, s jehož členy ho pojí velice přátelské vztahy. Dokladem toho bylo již několik společných akcí.

Od listopadu startuje Gottovi turné po velkých městech, vystoupí v Plzni, Ostravě, Praze, Liberci, Olomouci, Brně, slovenské metropoli Bratislavě a končí 3. prosince v pardubické ČEZ Aréně.

Samozřejmě, že 13. prosince nebude Karel Gott jako největší favorit mužské kategorie chybět ani na vyhlášení výsledků dalšího ročníku ankety Český slavík v pražské Státní opeře.