Jon Bon Jovi odvedl svou fanynku Branku Delicovou k oltáři.

Jon Bon Jovi odvedl svou fanynku Branku Delicovou k oltáři. | foto: Famous

Jon Bon Jovi splnil sen své fanynce, odvedl ji k oltáři

  • 26
Zpěvák Jon Bon Jovi na své fanoušky nekašle. Jedna z jeho fanynek dva měsíce psala na internet, jak by si hrozně přála, aby ji k oltáři vedl právě on. Bon Jovi ji vyslyšel.

Branka Delicová z Austrálie se rozhodla provdat na stejném místě, kde si v roce 1989 Jon Bon Jovi bral Dorotheu Hurleyovou, tedy v kapli Graceland v Las Vegas.

Termín naplánovala na dobu, kdy bude skupina Bon Jovi v Las Vegas koncertovat a na internetu rozjela kampaň, která měla přimět frontmana kapely, aby ji odvedl k oltáři, až si bude brát přítele Gonzala Claderu.

Na webu BonJoviWalkMeDownTheAisle.com přesvědčovala zpěváka dva měsíce. "Ve svém životě mám dvě lásky - Gonza a Bon Joviho. Ne nutně v tomto pořadí," psala Branka. "Celý život jsem si myslela, že si vezmu Bon Joviho. Ale ve 34 letech mi došlo, že se to nikdy nestane, tak jsem přijala Gonzovu žádost o ruku. Možná si Bon Joviho nevezmu, ale hned druhá nejlepší věc by byla, kdyby mě odvedl k oltáři."

Byla pak štěstím bez sebe, když se v kapli její idol skutečně objevil.

Jon Bon Jovi a Dorothea Hurleyová

"Mám vzpomínky na celý život, na tohle nikdy nezapomenu. Tak úžasný muž si udělal čas během svého náročného programu a dovedl tuhle šílenou Australanku k oltáři. Jone, smekám!" napsala Delicová na Twitteru.

Na stejné síti pak Jon Bon Jovi novomanželům ještě osobně pogratuloval. "Branko a Gonzalo! Mějte spolu celoživotní štěstí, lásku a vzpomínky – Navždy!" napsal Jon Bon Jovi s odkazem na svou píseň Always (Navždy). Se skupinou Bon Jovi pak  koncertoval v lasvegaské MGM Grand Garden Aréně.