Diskuze

Žena mi v určeném termínu nesvěřuje dceru, stěžoval si Paroubek u soudu

Rozvodové tahanice expremiéra Jiřího Paroubka (65) a jeho ženy Petry (44) nekončí. Oba se ve středu znovu sešli u soudu. Ten už v dubnu rozhodl, že jejich dceru Margaritu (8) dostane do péče Petra Paroubková, určil však i dny, kdy se má o dítě starat Paroubek. Manželka však podle něj stanovené termíny maří.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Feministky a rovnostářii mohou bájit o rovnosti jak chtějí, ale citové pouto k matce je za normálních okolností mnohem větší, než k otci. Pochopitelně. Prožili spolu 9 měsíců v tak úzkém kontaktu, že už si asi užší nelze představit. Výjimky také existují, ale jsou řídké. Většinou dá dítě přednost matce a matka dítěti. I před vlastním otcem - manželem. Takže logicky, s kým se dítě bude nebo nebude stýkat, bude až do puberty rozhodovat matka. To si měl pan otec uvědomit dříve a přijmout svůj úděl. Není první a rozhodně ne poslední.

0 2
možnosti

Proc by o tom mela rozhodovat matka? Soud prece rozhodl. Jak si to mel otec uvedomit drive? Co tim konkretne myslite?

1 0
možnosti

No třeba mu půjčí synek vnoučata

0 0
možnosti

Jirko, tvl. co to mas za advokata. To ti nerekl, ze vase dohody s Petruskou ohledne ditete plati az po rozvodu ? A ze jakekoliv vase ustni dohody nemaji smysl vubec ? Plati jen a to, co soud vynese v rozsudku a plati to az v dobe, kdy rozvod nabyl pravni moci... To, co si nabulikujete na chodbe je jen ztrata casu. Trvej na stridave peci jinak budes vzdycky az ten druhej...

0 0
možnosti

D11a10v49i23d 40M54a56c39k21ů

28. 6. 2018 15:26

Tzv. druhej v pořadí je jeden z rodičů po rozvodu vždycky. Je zbytečné s bývalým partnerem válčit o dítě, když se nechce dohodnout a dělá naschvály, to vyhrát stejně nejde.

2 0
možnosti

Paroubek je poněkud žvanivý a bůhví jak co vlastně bylo a je. Řešit pak střídavou péči pomocí chůvy je nesmysl. Ale třeba by chůva zjistila, že má Jiřík sexymozek a nastěhovala se;-D

1 0
možnosti

Kdyz vzpomenu jak vedl republiku tak bych mu nesveril ani psa, natoz pak dite.

3 0
možnosti
Foto

Z LZPS a Úmluvy o právech dítěte vyplývá právo dítěte na péči obou rodičů (ne jen na nějaké "půjčování"). Jaká je ovšem praxe? Kdy už konečně někdo donutí ten prohnilý soudní systém změnit svůj přístup?

7 3
možnosti

Střídavá péče se využívá už velice často. Ale pro některé děti prostě není vhodná, to je strašně individuální. Takhle po internetu nemůžeme soudit, jak je to v tomto případě.

4 1
možnosti

Zeptal se taky někdo toho dítěte,co by chtělo? Jako dítě rozvedených rodičů mohu říci, že jsem k tátovi nikdy nechtěla.

5 1
možnosti

Mojich se zeptali. Ale byvalka ma znamou na ospodu a kdyz decka rekli ze chcou ke me, tak reakce byla ze jsou mali a nevi co chcou a kdyz to zopakovali za 2 roky, tak tam ospod napsala ze decka nechcou a muzu si jit stezovat max do pisoaru.

4 0
možnosti

A taková to byla láska.

3 0
možnosti

D38a98n 93H25e83l43e54k55a85l

27. 6. 2018 16:54

Chudák holka... (čímž rozhodně nemyslím Petru, aby náhodou nedošlo k mýlce)

11 0
možnosti

když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají

1 0
možnosti