Jennifer Anistonová se na svátky opalovala (prosinec 2012) | foto: Profimedia.cz

Anistonová si užila Vánoce v plavkách, na těhotenství to nevypadá

  • 10
Poslední měsíc se rozšířily v zahraničních médiích spekulace o tom, že je Jennifer Anistonová těhotná. Všichni poukazovali na to, že nosí volné oblečení a zakrývá si bříško. Anistonová ale na Vánoce ukázala svou figuru v plavkách, a i když bříško nemá úplně ploché, na těhotenské nevypadá.

Jennifer Anistonová rozhodně nepatří mezi ty, kdo sní o Vánocích bílých. Se svým snoubencem Justinem Therouxem vyrazila za sluncem do Mexika.

Svátky trávila na sluníčku v bikinách koupáním a opalováním. Zatímco její snoubenec předvedl tetované tělo, na Anistonové všechny paparazzi zajímalo hlavně bříško.

Jennifer Anistonová pravidelně tráví Vánoce v Mexiku na sluníčku.
Justin Theroux předvedl u bazénu tetovaná záda.

Třiačtyřicetiletá herečka ho předvedla u bazénu, a pokud je v jiném stavu, její těhotenství musí být velmi čerstvé. Spíš to ale vypadá, že volné oblečení začala herečka nosit proto, že se vykašlala na diety a trošičku přibrala.

"Přestala jsem držet diety, když jsem zjistila, že člověk musí prostě jen jíst pravidelně a řádně a s mírou. Myslím, že všechno tkví v tom být šťastný a hodně se smát," prozradila Anistonová svůj recept na krásu.

Podezření na těhotenství vyvolala i svým chováním na zásnubním večírku, který uspořádala pro své přátele v polovině prosince. Pozvání přijala třeba Demi Moore. Všichni byli překvapeni, že se herečka vyhýbala alkoholu a pila jen vodu.

Větší bříško Anistonové může být důsledkem toho, že skoncovala s dietami.

"To je pro ni dost netypické. Nikdo ji nepoznával. Také si velmi pečlivě vybírala jídlo. Miluje sushi, ale tentokrát se nedotkla ani jediného kousku se syrovou rybou," cituje zdroj z party britský magazín Grazia.