Diskuze

Češi nemají odvahu být optimističtější, remcání mě unavuje, míní Jan Jiráň

Už skoro čtyřicet let hraje Jenda Jiráň v Ypsilonce. Kromě toho píše knihy, divadelní hry, písně – nejen pro svoji kapelu Botafogo – a pomáhá na svět audioknihám. Povídali jsme si o jeho dovolených, módě i indiánech.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J96a14n 70T64o38m69a95n

22. 9. 2023 23:49

Protože tu je bordel, kolonie a životní úroveň vzdálená západním státům, přitom draho, či dráž než na západě a kvalita humus. Kdo musí makat tvrdě rukama v tomhle bordelu, je to jen o přežívání a nepíšu o sobě, pro místní chytráky, že člověk si může za vše sám. Ne nemůže, všichni neměli dobrou rodinu, nebyl člověk veden a tak dále a tak dále. Nikomu nezávidím a přeji všem dobro, ale tyhle žvásty mne deptaji, když je člověk odtržený od reality, má se dobře a pak takhle kydá hnůj. Starej tě se o sebe, žijte si dobře, ale držte hubu, když nemáte ponětí, co znamená obyč život.

5 1
možnosti
VZ

Každý to mámě nějak. Mě zase iritují ti, co musí nutně být optimisty i ve chvíli, kdy jim hoří barák nad hlavou. Až bude v tom našem bananistánu alespoň malinký důvod být optimistou, tak jím velice rád budu. Teď by to asi vyžadovalo si něco šlehnout a to jaksi nemám zájem. Nějak v tom článku nevidím info, zda má pán děti nebo vnoučata. O tom to asi bude.

7 1
možnosti