Diskuze

Princezna Masako se stále léčí. Role císařovny v ní vzbuzuje nejistotu

Příští rok by se z japonské korunní princezny Masako (55) měla stát po abdikaci tchána císařovna. Její budoucí role v ní vzbuzuje nejistotu. Princezna se roky potýká s úzkostnou poruchou. V neděli ovšem uvedla, že se její stav pomalu zlepšuje.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NL

Spíš je zarážející, že ve 21.století Japonsko ještě nezměnilo zákon, aby trůn mohly převzít i ženy dědičky, zvlášť když mužských potomků je hodně málo. No, co chtít od japonské silně patriarchální společnosti.

7 1
možnosti
MV

proč měnít něco, co evidentně staletí funguje. :-)

1 2
možnosti
JD

Půvabná dáma. Japonské ženy jsou ozdobou Asie.

3 0
možnosti
DU

zajímavé tuhle se o adaptařní poruše psalo u případu toho kluka co se pokusis zabít svou ex na základě toho že ho současná přítelkyn vydírala že pokud ji nezabije tak ona spáchá sebevraždu............přiznám se tehdy jsem si udělala o adaprtační poruše určitý obrázek, který není moc slučitelnýs Masako tak že asi nechápu co přesn ta adaptační porucha je......

0 0
možnosti
EK

Adaptacni porucha byva diagnostikovana v pripade, kdy vnejsi stres zpusobi u pacienta priznaky dusevni nemoci, ktera by se jinak neprojevila a pokud nejsou priznaky dostatecne silne na to, aby se dana dusevni nemoc dala diagnostikovat.

0 0
možnosti