Jackson se přiznal k dalšímu otcovství

  • 8
Popová megahvězda Michael Jackson neočekávaně oznámil přírůstek své vlastní rodiny. Šestiměsíčního chlapečka, o němž se dosud mělo za to, že ho Jackson adoptoval, označil za své vlastní dítě. Už to tak vypadá, že narození třetího potomka věhlasného Michaela sdělovací prostředky vůbec nezaregistrovaly. Svět se o tom dozvěděl až z úst samotného zpěváka.

Na jednom z nedávných koncertů se totiž Jackson objevil na scéně se svým pětiletým synem Princem Michaelem a čtyřletou dcerou Paris. V náručí držel šestiměsíčního chlapce.

Prince Michaela a Paris má se svou bývalou ženou Debbie Roweovou. S tou se Michael rozešel v roce 1999 a Debbie ponechala děti v jeho péči.

„To je Prince Michael II, jednoduše číslo 3. Je to moje dítě,“ pochlubil se třiačtyřicetiletý Jackson publiku půlročním kloučkem. Jacksonovi přátelé už mezitím stačili říci, že chlapec se objevil v rodině takříkajíc nenuceným způsobem, tedy nebyl osvojen.

O tom, kdo je chlapcovou matkou, se ovšem mohou novináři a Jacksonovi fanouškové pouze dohadovat. Všechno však ukazuje na to, že matkou je znovu Debbie Roweová.

Jackson je známý svou náklonností k dětem, pro něž mimo jiné zřídil na své farmě Neverland zábavní park. Na druhé straně byl však kvůli své lásce k dětem málem obviněn z pedofilie.

Koncert na počest 30. výročí sólové dráhy popové megahvězdy Michaela Jacksona.

Koncert na počest 30. výročí sólové dráhy popové megahvězdy Michaela Jacksona.

Koncert na počest 30. výročí sólové dráhy popové megahvězdy Michaela Jacksona.

Michael Jackson na ceremoniálu 29. ročníku Amerických hudebních cen v losangeleské hale Shrine Auditorium.