Diskuze

Fotky v plavkách fungují nejlépe, využívám toho, přiznává Iva Kubelková

Iva Kubelková (43) se fanouškům nově představila jako zpěvačka. Nedávno vydala své první hudební album. V rozhovoru na ÓČKU promluvila modelka a moderátorka o tom, kudy vedla její cesta k muzice. Řeč byla i o její dceři, pravidlech při seznamování se s muži a úspěšné strategii na sociálních sítích.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LB

Každé pohlaví ukazuje veřejnosti to, čim vyniká. Zánik národa a státu nastává tehdy, když ženy se stávají šéfky v podnicích, politice, justici, školách a státě proto, že mají pěkné tělo. Ne schoný mozek.

Ještě horší je, když Feministická totalita realizuje poznatek, že když budou vykonávat exibicionistický sex před dětmi, chlapci, mladíky, tak jim tím zastaví schopnost vzdělávat se a rozvíjet si mozkové schopnosti. Takže i hloupé feministky jim mohou vládnout a manipulovat je do úrovně svých poskoku.

Poučme se z minulosti. Například Řecké a Římské civilizace, které byly vykastrované a zanikly potom, co si muži nechaly vládnout ženami a nutit se k bezpečnějšímu souložení mezi sebou. Nebo dokonce se zvířaty.!!!!!!

0 1
možnosti
PP

P46e83t80r 59P60l95o87t

27. 9. 2020 10:22

Ty ses s tema zenskyma nejak postizenej.;-D

0 0
možnosti
AM

Jjj...Jarda radši hokejku než pěknou rostenku

0 0
možnosti
PP

P11e94t16r 78P58l96o41t

27. 9. 2020 10:22

Ja radsi rostenou.:)

0 0
možnosti
JK

Pamatuji si ji z miss... Tenkrát byla promenáda v plavkách a mezi 10 prken vstoupila žena.... a já měl o vítězce hned jasno (i když nevyhrála).

3 0
možnosti
JB

Jagr si ji mel nechat...;-)

0 0
možnosti
PH

Já myslím že tam to bylo obráceně. Tedy že ona nechala Jágra.

3 0
možnosti
AJ

fotky krásné ženské v plavkách fungují vždycky.....

Na tom, že si vzala takového malého plešatce ...... je alespoň vidět, že šance mít modelku doma není zase tak malá i pro takové ..... :-)

0 0
možnosti
Foto

Krása muže se skrývá v jeho peněžence... Žena má v genech snažit se o své zabezpečení a zabezpečení dětí... Dřív to byly svaly, dneska hlavně peníze...

5 0
možnosti
JS

Nohy by chtěly trochu osvalit:-(.

3 0
možnosti
AJ

asi celé tělo, ono to svalstvo v tomto věku začíná dost povolovat.......;-)

0 0
možnosti
JK

Ten Jágr je stejně blbej.

2 1
možnosti

Ivo ,běžte už raději propagovat kostýmy pro ženy středního věku.

0 3
možnosti
LB

Každé pohlaví ukazuje veřejnosti to, čim vyniká. Zánik národa a státu nastává tehdy, když ženy se stávají šéfky v podnicích, politice, justici, školách a státě proto, že mají pěkný např.zadeček.

Ještě horší je, když Feministická totalita realizuje poznatek, že když budou vykonávat exibicionistický sech před chlapci, mladíky, tak jim tím zastaví schopnost vzdélávat se a rozvíjet si mozkové schopnosti. Takže i hloupé feministky jim vudou vládnout a manipulovat je do úrovně svých poskoku.

Poučme se z minulosti. Například Řecké a Římské civilizace.!!

0 4
možnosti
HD

Vy teda musíte mít mindrák.

9 0
možnosti
DK

Ty jo, Iva vypadá i po čtyřicítce neskutečně dobřeR^

2 0
možnosti