Angelina Jolie a Brad Pitt s dvojčaty na titulní straně magazínu Hello!

Angelina Jolie a Brad Pitt s dvojčaty na titulní straně magazínu Hello! | foto: Profimedia.cz

Herečka Angelina Jolie se zhroutila, prý kvůli dětem

  • 32
Herečka Angelina Jolie se údajně zhroutila. Hollywoodská diva, hrdinka thrillerů Wanted či Mr. & Mrs. Smith, musela být vysílená a zesláblá předána do péče lékařů.

Angelinu Jolie nejvíce vysílila péče o dvojčata Knoxe Leona a Vivienne Marcheline, která vyžadují téměř čtyřiadvacetihodinovou péči. - čtěte Milionová dvojčata Angeliny Jolie: podívejte se na první snímky

Jak britskému magazínu Now prozradil zdroj z hereččina okolí, Angelina již byla poslední týdny natolik nervově labilní, že i několikrát denně propukala bezdůvodně v pláč a k dětem se chovala téměř hystericky. Nebylo výjimkou, že usnula vyčerpáním v napuštěné vaně a hrozilo jí utonutí.

Angelina Jolie a Bratt Pitt se svými dvojčaty
Angelina Jolie a Bratt Pitt se svými dvojčaty

"Naložila si toho příliš. Opravdu není možné, aby se sama starala o šest dětí, zvláště pak, když dvojčata potřebují celou její pozornost. Vždycky když nakrmí jedno, druhé se vzbudí a chce krmit také. Je to nekonečný koloběh," prozradil dále zdroj.

Kráska, idol milionů mužů na celém světě, v návalu práce přestala jíst a zhubla na kost, což jejímu podlomenému zdraví také nepomohlo. V současné době se o ni starají lékaři a snaží se ji znovu postavit na nohy.