Se svou manželkou Janou Bouškovou, s níž jsou spolu už téměř čtyřicet let, hraje divadlo, komentuje televizní pořad Prostřeno, plaví se po moři a jezdí na koních. „To poslední už bohužel dělám bez Jany, protože opakovaně spadla a už to nechce riskovat,“ říká herec Václav Vydra. Rád se směje, ostatně moderoval televizní pořad o vtipech a zahrál si ve všech dílech filmových Kameňáků. A krásně vypráví. O karambolech ve svém životě, o mamince, herecké legendě Daně Medřické, a hlavně o koních, kteří jsou už řadu let jeho životní láskou a seberou mu asi nejvíc času. „Ale stojí to za to,“ říká s úsměvem. | foto: Tomáš Krist, MAFRA

Kůň nás nepotřebuje tolik jako pes, je spíš podobný kočce, říká Václav Vydra

Celý článek jen pro členy

Chcete číst prémiové texty bez omezení?

Předplatit
S manželkou Janou Bouškovou hraje divadlo, komentuje televizní pořad Prostřeno, plaví se po moři a jezdí na koních. „To poslední už bohužel dělám bez Jany, protože opakovaně spadla a už to nechce riskovat,“ říká herec Václav Vydra. A krásně vypráví. O karambolech ve svém životě, o mamince, herecké legendě Daně Medřické, a hlavně o koních, kteří jsou už řadu let jeho životní láskou a seberou mu asi nejvíc času.

Napadá vás nějaký dobrý vtip, který by nás v této těžké době aspoň na chvíli pobavil?
(dlouze přemýšlí) Pacient si stěžuje primáři: „Pane doktore, slyšel jsem, že by mě měli operovat medici.“ On mu vysvětluje: „To víte, pane, musí se to někde naučit.“ Pacient namítá: „Ale co když se to nepovede a umřu?“ Doktor na to: „Tak dostanou pětku.“ Tenhle fór mi vyprávěl kamarád. Tak to mám radši než si to přečíst na internetu, tam mi vtipy přijdou strašně neosobní.  

Koně mají v hlavě džípíesku. Trefí dokonale. Jediné nebezpečí je, že jim v cestě může stát něco, co postavil člověk, třeba plot nebo silnice.

Václav Vydraherec

Dočtěte tento exkluzivní článek s předplatným iDNES Premium

Měsíční

89
Předplatit
Můžete kdykoliv zrušit

Roční

890
Předplatit
Ušetříte 178 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Dvouleté

1 690
Předplatit
Ušetříte 446 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Připojte se ještě dnes a získejte:

  • Neomezený přístup k obsahu iDNES.cz, Lidovky.cz a Expres.cz
  • Více než 50 000 prémiových článků od renomovaných autorů
  • Přístup k našim novinám a časopisům online a zdarma ve čtečce
Více o iDNES Premium
Máte už předplatné? Přihlásit se
, Téma