Sexy Borhyová, jak ji neznáte. S misskami namydlila Sokola s Hámou

  • 65
Moderátorka Lucie Borhyová (45) si zahrála ve videu pro brněnský festival Life! Proměnila se v sexy automechaničku, která vypekla Ondřeje Sokola a Aleše Hámu. Sekundovaly jí u toho missky Tereza Fajksová (34) a Andrea Kalousová (27).

Pamatujete si na pořad, kde Aleš Háma coby řidič taxíku zpovídá své zákazníky? Tvůrci pozvánky na brněnský festival, který se uskuteční poslední listopadový víkend, se jím inspirovali. Do Taxi Life! nasedli moderátoři Slavíků Ondřej Sokol a Aleš Háma, který si ve videu střihl dvojroli.

Při cestě z udílení hudebních cen do Brna moderátoři spatřili trojici sexy automechaniček a poručili si zastavit. Žhavé pohledy a vzduch přímo prosycený touhou po krásných ženách. Asi tak nějak by se dala popsat celá atmosféra.

Moderátorka nováckých televizních novin Lucie Borhyová, Miss Earth 2012 Tereza Fajksová a Miss World 2015 Andrea Kalousová daly dvojici pořádnou lekci, na kterou jistě dlouho nezapomenou. „Jsme holky automechaničky a Ondra Sokol s Alešem Hámou přijeli do pneuservisu, kde zrovna nás rozhodně nečekali,“ prozradila Borhyová.

Další ze sexy automechaniček Andrea Kalousová si svoji roli užila. Hlavně když důkladně umyla hlavu Ondřeji Sokolovi. „Nevím, jestli moje žena bude úplně nadšená, až to uvidí,“ prohlásil moderátor, který se proměnil ve velkého svůdníka jistého si svou neodolatelností.