Fergie

Fergie - MTV Video Music Awards Japan 2008 | foto: Reuters

Fergie ukázala Japoncům podprsenku, Mariah Carey hluboký výstřih

  • 10
Necelé dva dny poté, co hudební stanice MTV přivítala v Los Angeles filmové a hudební hěvzdy na MTV Movie Awards, se rozdávaly ceny i v Japonsku. Trofeje za nejlepší videa či vystoupení si do Tokia přišli převzít Mariah Carey, její kolegyně Fergie či zpěvák Bono Vox s kapelou U2.

Zmínění umělci zároveň na stadionu Saitama Super Arena vystoupili.

Mariah, která je s manželem Nickem Canonnem v Japonsku už od úterý, se při přebírání ceny předvedla ve velmi odvážných červených šatech, které zvýraznily její poprsí.

Mariah Carey
Mariah Carey

Stejně dokonalá a sexy byla také zpěvačka Fergie, známá též jako členka Black Eyed Peas. Na přenos dorazila zahalená od hlavy až k patě v dlouhém koženém kabátě a vysokých kozačkách s kovovou podrážkou. Z jejího vystoupení ale nakonec měli radost především pánové, kterým v průběhu show ukázala podprsenku. Odměnou jí nakonec byla cena za nejlepší ženský klip ke skladbě Big Girls Don´t Cry.

Fergie
Zpěvačka Fergie

Fanouškům v tokijské aréně se přišel ukázat také irský zpěvák Bono Vox, kterého doprovázela herečka Rinko Kikuchi. Ani on však nevyvolal takový ohlas jako Paris Hiltonová, kterou vítaly davy uřvaných příznivců. "That´s hot," vypustila z pusy svoji oblíbenou větu blondýna, která nedávno navštívila také Prahu. - více zde

Fanynky v Japonsku byly z Paris Hiltnové zcela vyřízené
Paris Hiltonová

Ceremoniál si užil také raper Flo Rida, kterému dělaly společnost japonské tanečnice.