Ewa Farna ve videoklipu k písni Tělo (2021)

Ewa Farna ve videoklipu k písni Tělo (2021) | foto: Instagram Ewy Farne

Zemřela dívka z klipu Tělo zpěvačky Ewy Farne

  • 18
Zpěvačka Ewa Farna (29) svým sledujícím na Instagramu oznámila smutnou zprávu. Klára Justinová z jejího klipu Tělo zemřela. Bývalé zdravotní sestřičce bylo 26 let.

„Dnes jsem se dozvěděla, že Klára, silná žena z mého klipu Tělo, navždy odešla. Važme si zdravého těla. Je mi to strašně líto, Kláro,“ napsala ve čtvrtek Ewa Farna v příbězích na Instagramu česky i polsky k fotce Kláry Justinové.

Zdravotní sestra z intenzivní péče byla jednou z žen, které se objevily v klipu Tělo z května 2021, v němž zpěvačka opěvuje ženské tělo. Účinkují v něm ženy, kterým úrazy, nemoc nebo těhotenství poznamenaly tělesnou schránku například jizvami.

Klára Justinová podle webu denik.cz bojovala s nemocí jícnu, s níž se už narodila, ale až do její dospělosti na to nikdo nepřišel.

V létě 2017 po astmatickém záchvatu vdechla žaludeční obsah, po čemž ji následně museli uvést do umělého spánku. Místo původně plánované banální refluxní operace jí museli nakonec odstranit tři čtvrtiny žaludku a část tenkého střeva. Pak ji čekaly další operace, narkózy a umělé spánky.

Ve svém posledním příspěvku na sociálních sítích z 19. února se svěřila, že od konce ledna je opět v nemocnici a má za sebou další náročné operace střev.


Témata: Instagram, Ewa Farna