Burešová: Vztah s Přemkem jsem tajit nechtěla. Vadí mi, když se píší lži

  • 106
Eva Burešová (27) promluvila o vztahu s šéfkuchařem Přemkem Forejtem (33) i o tom, jak trávili paparazzi fotografové při honu za senzací týden v autech před jejím domem. Herečka prozradila v Limuzíně s Mírou Hejdou i to, že v krajkovém spodním prádle ji partner doma příliš často neuvidí.

Když vyšlo koncem listopadu najevo, že Eva Burešová žije s Přemkem Forejtem, nechtěla to nejdřív medializovat. „Nejsem ten typ holky, která začne s někým chodit a okamžitě nafotí společná selfíčka a hodí to na internet, ať se z toho svět zblázní,“ řekla herečka v Limuzíně s Mírou Hejdou.

„Nebyla jsem tehdy naštvaná, spíš zklamaná. Nešlo totiž jen o mě. Ale i o mé rodiče a bývalého partnera, se kterým mám syna. O otci mého dítěte psal bulvár šílené věci. Řekla jsem, že se o svém soukromí nechci bavit. Následně to bulvár vyřešil tak, že paparazzi stáli týden v autech před naším domem a fotili vše, co děláme. Mrzelo mě, že tam nebyla žádná hranice,“ popisuje Burešová. 

Vztah s šéfkuchařem a porotcem z MasterChefa prý herečka tajit nechtěla. Šlo jí jen o to, pořádně se nejdřív poznat. „Chtěla jsem mít na nás dva čas. Poznáváte se s tím člověkem postupně a nechcete to hned po týdnu zveřejňovat. Může se stát, že za měsíc ten vztah už nebude existovat a jak pak budete vypadat. Pak vás zase zkritizují z druhé strany. Budou říkat, že něco zveřejňuji moc brzy, střídám chlapy, jaká jsem asi matka a podobně,“ vysvětluje.

Eva Burešová během rozhovoru přiznala i to, že je ve spoustě věcí víc muž než žena. „Jsem spíš takový chlapský typ ženské. Mám i dny, kdy jdu ráda na kosmetiku a vlasy. Ale nejsem taková ta, co by si volala každý den s kamarádkami a řešila, co se stalo v práci, denně vařila, pekla, uklízela a chodila doma v krajkovém spodním prádle. Bohužel ne. Raději mám vytahané tričko,“ dodává. 

Pořad Limuzína s Mírou Hejdou sledujte na ÓČKO STAR. Premiérově ve čtvrtek v 17:00, v reprízách pak v sobotu v 11:00 a v neděli v 18:00.

26. září 2019