Jak dopadly bývalé hvězdy Pobřežní hlídky? Drogy, tetování, bankrot

  • 25
V 90. letech patřily mezi sexsymboly. Erika Eleniaková (53) byla první blond kráskou v červených plavkách seriálu Pobřežní hlídka. Po ní zazářila v seriálu Nicole Eggertová (51) a v posledních řadách Yasmine Bleethová (55). Jejich popularita díky seriálu vystřelila do závratných výšin, po něm však skončila.

Erika Eleniaková v seriálu Pobřežní hlídka v roli Shauni McClainové

Erika Eleniaková byla playmate časopisu Playboy a kromě Pobřežní hlídky natočila v 90. letech i několik populárních filmů jako Přepadení v Pacifiku nebo Burani z Beverly Hills. V Pobřežní hlídce účinkovala jako Shauni McClainová v prvních třech řadách seriálu.

Erika Eleniaková (Los Angeles, 22. dubna 2017)

Pobřežní hlídka vynesla této herečce s ukrajinskými kořeny velkou popularitu a její plakáty zdobily pokoje mladíků po celém světě. Další velký úspěch už ovšem nepřišel a herečka zůstala u béčkových filmů a seriálů. Při natáčení v Calgary potkala svého budoucího manžela, s nímž žije už dvacet let a mají spolu dceru.

Erika Eleniaková (červen 2023)

Kdysi křehká blondýnka má dnes vzhled rockerky. Celé ruce má pokryté barevným tetováním. Před kamerou se objevuje i v současnosti. V posledních letech například v několika epizodních rolích různých seriálů a dostala hlavní roli ve filmu Marilyn Monroe Back?, kde má hrát reinkarnaci ikonické herečky.

Nicole Eggertová v seriálu Pobřežní hlídka (1989)

Ve třetí a čtvrté řadě Pobřežní hlídky nahradila Eriku Eleniakovou Nicole Eggertová v roli Summer. Americká herečka britského původu se dostala před kameru, když si jí všiml agent na soutěži krásy, kterou vyhrála. Ve smlouvě na seriál měla i to, že nesmí přibrat.

Nicole Eggertová v roce 2019

I přes obrovskou popularitu se jí v pozdějších letech nedařilo. Výrazně přibrala a přestala dostávat role. Spadla do dluhů a musela vyhlásit osobní bankrot. Začala jezdit se zmrzlinářským vozem, aby uživila sebe a své dvě dcery.

Nicole Eggertová (červen 2023)

Před kamerou naposled stála v roce 2014. V roce 2018 obvinila svého bývalého přítele a hereckého kolegu Scotta Baia, že ji opakovaně obtěžoval od jejích 14 do 17 let. Baio to však popřel a úřady obvinění zamítly s tím, že uplynula promlčecí lhůta. Eggertová je v současnosti nezadaná.

Shot 2 different shows today. Tired and tired of talking #needtowashmyface #isitfridayyet

6. dubna 2023 v 1:23, příspěvek archivován: 13. července 2023 v 9:14

Yasmine Bleethová v seriálu Pobřežní hlídka jako Caroline Holdenová.

Yasmine Bleethová přišla do seriálu v roli Caroline v páté řadě. Vydržela do sedmé řady a objevila se i v závěrečném filmu. Už během natáčení seriálu měla problémy se závislostí na drogách a v roce 2000 nastoupila do léčebny, kde potkala svého budoucího manžela.

Yasmine Bleethová s manželem (únor 2015)

S drogami však ani po návratu z léčebny neskončila, zato skončila její herecká kariéra. Poslední film byla Pobřežní hlídka: Havajská noc v roce 2003. Na skok se před kameru vrátila po osmnáctileté pauze v roce 2021 v komedii Whack the Don.

Yasmine Bleethová (červen 2023)

Bleethová je stále vdaná za majitele striptýzového klubu Paula Cerrita, kterého potkala v léčebně. Vzali se v roce 2002. Žijí spolu v Los Angeles a zůstali bezdětní.