Dívkám nahoře bez v myčce zima není

  • 11
Dvě téměř nahé dívky, potřísněné šamponovou pěnou, se svůdně opírají o kapotu špinavé mazdy. Chvíli vůz myjí. Je březen, svítí sice sluníčko, ale venku je stále chladno.
Přesto dívky pokračují ve svlékání. Jedna druhé pomalu sundá podprsenku. Dva mladíci uvnitř automobilu nadšeně tleskají. Za to, že jim vůz umyje obsluha nahoře bez, zaplatili 500 korun, o několik stokorun více, než kolik by dali v běžné myčce.

"Chladné dny nám nevadí. Zahřejeme se pohybem," řekly pracovnice nedávno otevřené erotické myčky automobilů v Ostravě-Svinově.

Čtyřiadvacetiletá Jana z Ostravy studuje vysokou školu. Prací v myčce si chce jen přivydělat. "Je to pro mě něco nového," uvedla.

Její o tři roky mladší kolegyně Marcela už zkušenosti se svlékáním má. Nechce však specifikovat jaké. "Svět je malý," vysvětlila. Před známými a rodiči svou novou práci zatím tají. "Jsem rozvedená. Ví to jen můj současný přítel a kamarádka, která mě sem přivedla," svěřila se.

Po několika dnech mají dívky své stálé zákazníky. "Říkají, že se do nás zamilovali a budou jezdit pravidelně. Nenechavých rukou a možných útoků se zatím nebojí. Obavy jim však dělají  velká auta. Nedávno dívky myly jeep: "Musely jsme mu vyšplhat na střechu."

Myčku s polonahou obsluhou otevřeli 1. března dva bývalí policisté. "Viděl jsem to v televizi a řekl si, že to musím zkusit," řekl třicetiletý Miroslav Šebek. O obsazení míst striptérek nemusel mít obavy. Na inzerát se přihlásilo 200 dívek. "Zájem byl obrovský a stále se ozývají další holky," řekl podnikatel. "Vybírali jsme podle toho, jakou show lidem
předvedou. To, jak vypadají, nebylo nejdůležitější," poznamenal provozovatel erotické myčky.

Jana a Marcela nahoře bez myjí špinavou mazdu v erotické myčce v Ostravě-Svinově(9. března 2002)

Jana a Marcela nahoře bez myjí špinavou mazdu v erotické myčce v Ostravě-Svinově(9. března 2002)

Posádka mazdy sleduje Janu a Marcelu, které (nahoře bez) mu myjí auto v erotické myčce v Ostravě-Svinově (9. března 2002)

,