Luxusní život dětí celebrit: mají zlaté dudlíky s diamanty i vlastní zoo

  • 19
Rodiče, mezi které patří třeba zpěvačka Beyoncé, nebo Beckhamovi, své potomky odmalička zahrnují luxusem. Děti některých celebrit si tak už v předškolním věku užívají životní styl miliardářů. Mají vlastní zoologické zahrady, obchody se sladkostmi, dostávají hračky s diamanty a dudlíky ze zlata.

Stormi Websterová

Není žádným tajemstvím, že mladá miliardářka Kylie Jennerová a raper Travis Scott vychovávají svou tříletou dceru jako v bavlnce. Malá Stormi vyrůstá v luxusu a patří k nejvíce hýčkaným dětem celebrit. Její matka prohlásila, že holčička byla doslova posedlá žlutými školními autobusy, kterými jezdí v Americe většina dětí každý den na vyučování. Jako překvapení tak malá Stormi dostala jen pro sebe školní autobus, aby se v něm mohla s rodinou vozit,“ píše Brainee.sk.

5. února 2018

Kulture

Ani známá raperka Cardi B své dcerce nedokáže odepřít téměř nic. Teprve tříletá Kulture zažila divokou narozeninovou párty, během které se všechny děti vozily na „jednorožci“ v podobě poníka s umělým rohem. Oslava se konala v obrovské zahradě, kde měli děti vlastní zoologickou zahradu, obří dort pro princezny a bowlingovou dráhu. Už k druhým narozeninám dostala malá oslavenkyně dárek, jak se patří. Její táta raper Offset jí koupil ikonickou kabelku Birkin značky Hermés v růžové barvě za v přepočtu téměř 200 tisíc korun, za což si vysloužil kritiku od mnoha fanoušků.

Blue Ivy a dvojčata Rumi a Sir Carterovi

Zpěvačka Beyoncé a její manžel Jay-Z také patří mezi rodiče, kteří by snesli svým třem dětem i modré z nebe. Když se narodila dnes už devítiletá Blue Ivy, manželé si pronajali celé patro nemocnice. Ivy měla vanu z křišťálu a zlatého houpacího koně. Jen dětská postýlka, ve které spala, měla hodnotu přes 35 tisíc dolarů, tj. v přepočtu 766 tisíc korun. 

Když se manželům později narodila dvojčata Rumi a Sir, k domácímu personálu přibylo celkem osmnáct nových členů včetně osmi ošetřovatelek pro děti. 

14. července 2017

Valentina Paloma Pinaultová

Dnes už čtrnáctileté dceři herečky Salmy Hayekové a francouzského miliardáře Françoise-Henriho Pinaulta nechybí ke štěstí snad vůbec nic. Její matce záleží nejvíce na tom, aby dívka mluvila perfektně anglicky, španělsky a francouzsky. Otec se postaral o dívčinu budoucnost a teenagerku na celý život zabezpečil, Valentina Paloma vlastní už nyní majetek v hodnotě téměř 10 milionů dolarů, tj. v přepočtu přes 218 milionů korun. 

Emme a Maximilian Munizovi

Dnes už třináctiletá dvojčata Jennifer Lopezové, dcera Emme a syn Maximilian si odmalička žijí na vysoké noze. Dostávají hračky s pravými diamanty, poníky a doplňky značky Chanel.

Beckhamovi

Také děti bývalého fotbalisty Davida Beckhama a jeho manželky Victorie patří mezi vyvolené. Prvorozený syn Brooklyn je z nich prý nejrozmazlenější. Dnes už dvaadvacetiletý model a fotograf dostal v dětství například domek na stromě v hodnotě milionu korun a vlastní hračkářství v přepočtu za čtyři miliony korun. 

Dnes desetiletou Harper Beckhamovou mohou fanoušci pravidelně vídat na módních přehlídkách, kde sedí pyšně v první řadě. Jak jinak, než v luxusním drahém značkovém oblečení.

27. března 2020

Suri Cruisová

Dcera herce Toma Cruise a herečky Katie Holmesové je už od narození ostře sledována paparazzi fotografy. Rodiče s ní odmalička zacházeli jako s princeznou, dnes je z ní díky tomu podle mnoha názorů velmi rozmazlená patnáctiletá teenagerka. Podle webu Huffington Post ji do školy odváželo pravidelně dokonce soukromé letadlo. Bývalí manželé dceru v minulosti zahrnovali drahými dary, aby si získali její přízeň. 

Tom Cruise dal Suri například obrovské luxusní sídlo v hodnotě téměř 14 milionů dolarů, živého poníka a závodní auto. Katie Holmesová dceři také pořídila nemovitost a přidala i vůz značky Mercedes. 

Děti Kim Kardashianové a Yea

Čtyři děti Kim Kardashianové a rapera Kanyeho Westa, který se nově nechal přejmenovat na Ye, žijí v neskutečném přepychu. North, Saint, Chicago a Psalm nebudou muset v životě hnout prstem, po rodičích zdědí obrovský majetek. Spí ve značkových postýlkách, dostávají ty nejdražší hračky, mezi kterými je například houpací koník s krystaly Swarovski za více než 121 tisíc dolarů (2,6 milionů korun). Raper a hvězda reality show také neváhali utratit 85 tisíc dolarů (téměř dva miliony korun) za dudlík ze zlata s diamanty. 

Sedmé narozeniny dcery North oslavila rodina na raperově ranči ve Wyomingu, kde jezdili na koních a motokárách a užili si obrovský soukromý ohňostroj. Malá North dostala vlastního koně, jednoho ze čtrnácti, které na ranči chovají. Nejstarší dcera si prý zatím vystačí se psem jménem Sushi. 

Monroe a Moroccan Cannonovi

Desetiletá dvojčata Mariah Careyové nenakupují sladkosti jako ostatní. Mají vlastní obchod s cukrovinkami. Zpěvačka se snaží svým dvěma ratolestem splnit, co jim na očích vidí. 

Asahd

Syn DJ Khaleda se narodil v roce 2016. Okamžitě dostal hodinky v hodnotě 100 tisíc dolarů (2,2 milionu korun). Neobvyklý dar pro miminko zdobí 600 pravých diamantů. 

VIDEO: Děti celebrit: