Diskuze

Žalobu proti Demi Moore kvůli utonulému muži v jejím bazénu stáhli

Herečku Demi Moore (55) v roce 2015 zažalovala rodina Edenilsona Stevena Valleho. Jednadvacetiletý mladík utonul v jejím bazénu během večírku, který se konal v domě herečky. Ačkoli samotná Demi Moore nebyla na party přítomna, rodina tvrdila, že může za smrt jejich syna.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A kdo tu párty jako pořádal, když majitelka domu byla mimo zemi aby se setkala se svými dcerami? 8-o

1 0
možnosti

Týpek neumí plavat, nasávat mu ale šlo, a rodinu nezajímá nic jiného, než jak ze slavné osobnosti, která u toho tou dobou ani nebyla, vytáhnout prachy. No rodinka k pohledání. Teď když jim nevyšlo žalovat Demi Moore, budou to zkoušet na ostatní co byli u bazénu? Pokud nebyl u nikoho prokázán úmysl, mohl si za to sám, a pokus se na někom zahojit je ubohé. Navíc ani všechny prachy světa nevrátí to o co jde - život.

5 0
možnosti

Tak snad za prvé si může za svoje opilství sám - a také si sám může za to, že neumí plavat. :-/ Amerika - země splněných zlých snů.

8 1
možnosti

Nestěžujte si na Ameriku. Podobnou žalobu můžete podat i zde. Ono je to takové rozporuplné. Svéprávný člověk by měl být odpovědný za své činy, na druhou stranu bazény by měly být zabezpečeny. Mohlo tam spadnout i malé dítě. Otázkou případného dalšího šetření by bylo kdo byl v tu chvíli za bezpečnost odpovědný, zda majitelka, nebo popřípadě nějaký zaměstnanec, který to mohl mít na starost.

1 5
možnosti
Foto

Takže bacha všichni, co máte na zahradě klasický bazén. Minimálně tam musíte mít ceduli "ožralým a neplavcům vstup zakázán" !8-o

18 1
možnosti

Jela za dcerami, takže mejdanu se ani dcery nezůčastnily tak kdo ten mejdan vlastě dělal?

3 0
možnosti

Jak se má bazén před opilci zabezpečit, když se v něm lidé právě koupají? Plotem kolem něho?

A jsme bazénová země, stačí se podívat na letecké snímky na mapy.cz. Tedy kdo nemá bazén zakrytý či ohrazený, tak bude mít smůlu, někdo mu vleze do zahrady, spadne do bazénu a bude chtít odškodné.

A co rybníky, ty také musí být zabezpečeny?

7 0
možnosti

Spadne nalitej do bazénu a může za to ženská, která není ani na pozemnku. Tak to mě vosol bulvu..

34 0
možnosti

J76a38n 98Š45l98é38g17l

4. 1. 2018 10:18

Může za to... je bílá a bohatá. Proč nechápete spravedlnost? 8-o

31 1
možnosti