Keith Richards se svou dcerou Theodorou

Keith Richards se svou dcerou Theodorou | foto: Profimedia.cz

Dcera Richardse z Rolling Stones malovala po zdi, zatkli ji s drogami

  • 11
Pětadvacetiletou Theodoru, dceru kytaristy Rolling Stones Keitha Richardse, sebrala v úterý v noci newyorská policie poté, co na zdi budovy v části SoHo na Manhattanu vytvářela grafitti.

Policejní důstojníci v civilu Theodoru Richardsovou načapali, jak akrylovými barvami vytváří nápis "T" a "A" se symbolem srdce mezi těmito písmeny, uvedla agentura Reuters.

Dcera bývalé modelky Patti Hansenové však měla tu smůlu, že u sebe měla i marihuanu. Obviněna tedy byla navíc z nezákonného držení drogy a léků, které zatím policie považuje za hydrokodein. Jde o léky proti bolesti vydávané jen na předpis, na kterých vzniká často závislost. 

Richardsová byla obviněna ve středu odpoledne u Nejvyššího soudu na Manhattanu. Odmítla však nabídku žalobců v podobě dvou dnů obecně prospěšných prací a jednoho dne školení o zneužívání návykových látek. Soudní proces zatím nezačal a Richardsová byla propuštěna bez kauce domů. Před soud se podle Reuters dostaví opět 21. dubna.

Keith Richards

Její slavný otec Keith Richards byl v minulosti sám za drogy souzen pětkrát, ale jen jednou skončil ve vězení, a to na pouhý den. V jednom případě byl za kouření marihuany odsouzen na rok, druhý den ho však na kauci pustili a soud ho zprostil viny.

Theodora, která se jako modelka objevila v kampaních takových módních gigantů, jako jsou Tommy Hilfiger nebo Burberry, je jednou ze čtyř dětí známého rockera. Kytarista má s modelkou Hansenovou ještě o rok starší dceru Alexandru. Jejich nevlastní sourozenci Angela a Marlon jsou ze vztahu s italskou herečkou Anitou Pallenbergovou.