David Koller (Karlovy Vary, 3. července 2015)

David Koller (Karlovy Vary, 3. července 2015) | foto: Václav Šlauf, MAFRA

David Koller vyrazil na hranice pomáhat Ukrajině

  • 71
Zpěvák David Koller (61) na svém Instagramu oznámil, že si společně s manželkou zapůjčili dodávku a vyrazili na ukrajinskou hranici, kde chtějí pomáhat uprchlíkům.

„Situace je natolik vážná, že jsem nevydržel sedět doma,“ uvedl na svém instagramovém profilu hudebník.

“Půjčili jsme si se ženou dodávku a jedeme na hranice pomoct lidem, kteří utíkají před Putinovým peklem. Pokud máte příbuzné nebo známé, kteří potřebují vyzvednout na slovensko-ukrajinských hranicích a přivézt do bezpečí, napište mi sem,“ dodal a okamžitě se mu začalo dostávat od fanoušků i slavných tváří podpory, ale přišlo také užitečné varování. „Davide, bacha, před chvílí psal týpek na Twitteru, co včera taky vyjel, že pokud nejedeš vyzvednout konkrétní osobu/y, jedeš zbytečně a zůstaneš stát před hranicemi s ostatními,“ připomenul DJ Wich.

Situace je natolik vážná, že jsem nevydržel sedět doma.
Půjčili jsme si se ženou dodávku a jedeme na hranice pomoct lidem, kteří utíkají před Putinovým peklem. Pokud máte příbuzné nebo známé, kteří potřebují vyzvednout na slovensko-ukrajinských hranicích a přivézt do bezpečí, napište mi sem.

26. února 2022 v 10:09, příspěvek archivován: 26. února 2022 v 13:04

Frontman legendární kapely Lucie je už roky známý i tím, že se k politické situaci vyjadřuje otevřeněji než většina jeho kolegů z branže. „Umělci by neměli stát stranou,“ řekl už před časem.