Manželé Daryl Hannahová a Neil Young (Austin, 15. března 2018)

Manželé Daryl Hannahová a Neil Young (Austin, 15. března 2018) | foto: Profimedia.cz

Zpěvák Neil Young se oženil s herečkou Daryl Hannahovou

  • 7
Neil Young (72) se oženil se svou přítelkyní Daryl Hannahovou (57). Svatbu se jim podařilo utajit před médii, takže si ji užili bez otravných paparazzi. Zpěvák se oženil během posledního srpnového víkendu v Kalifornii.

„Gratuluji Daryl Hannahové a Neilu Youngovi k jejich dnešní svatbě. Nechť mají dlouhý a šťastný vztah,“ popřál jim na Facebooku kytarista Mark Miller v sobotu 25. srpna. „Dozvěděl jsem se o té svatbě jen díky kamarádům, kteří se účastnili obřadu v Atascaderu,“ dodal.

Neil Young ani Daryl Hannahová zatím manželství nijak veřejně nekomentovali.

Zpěvák a herečka se dali dohromady, když spolupracovali na dokumentárním  filmu pro Greenpeace o Athabaských ropných píscích. Hannahová je totiž  ekologickou aktivistkou a s Youngem protestovali na několika akcích.

Randit spolu začali oficiálně v roce 2014 poté, co hudebník podal žádost o  rozvod se svou druhou ženou Pegi Youngovou (65), s níž v manželství prožil 36 let. Předtím byl Young dva roky ženatý se Susan Acevedovou, se kterou se rozvedl v roce 1970.

Hannahová v minulosti chodila se synem amerického prezidenta Johnem F.  Kennedym mladším a pak s hudebníkem Jacksonem Brownem.

Video z festivalu Desert Trip (10/2016):