Peštová: Občas jsem přišla o zakázku, protože nevypadám ještě dost staře

  • 9
Česká topmodelka Daniela Peštová (47) tvoří již sedmnáct let pár se slovenským zpěvákem Palem Haberou (56). Přestože je stále vyhledávanou modelkou, sama se cítí být jen mámou tří dětí na plný úvazek.

Daniela Peštová je stále na roztrhání. Pracovní nabídky si však pečlivě vybírá a více času chce trávit doma s rodinou. „Zájem pořád je. Podle mě je to hlavně tím, že kupní síla žen se za posledních dvacet let velmi změnila. Zralé ženy chtějí vidět produkt na zralých ženách, ne na mladičkých dívkách,“ prozradila Peštová důvody, proč je jako modelka i ve vyšším věku stále v kurzu.

Sama Peštová si ze svých vrásek hlavu nedělá a párkrát už se jí dokonce stalo, že pro klienta byl její vzhled nepřiměřený k věku a zakázku nezískala. 

„Už vícekrát se stalo, že jsem dostala nabídku na focení nějakého produktu, ale nakonec mi řekli, že ještě nevypadám dost staře,“ přiznala Peštová, která si prý svůj věk nikterak nepřipouští, a to se jí už blíží pátý křížek.

„Někde jsem se zasekla a nemíním se brzy posouvat dál. A hlavně nad tím nijak zvlášť nepřemýšlím. Nejcennější věc, kterou si dopřeji, je fitness. Pro mě je důležité si alespoň párkrát do týdne dát pořádně do těla,“ prozradila na sebe Peštová.

Jako modelka miluje Daniela módu a je i pár věcí, na kterých doslova ulítává. „Já docela dobře odolávám, ale pravda, že jsem „straka“ a všechno, co se třpytí, bych měla na sobě navěšené po kilech. A možná ještě kabelky, to je tak trochu moje vášeň. Jinak jsem skromné děvče,“ vtipně okomentovala své vášně.

Daniela Peštová

A jak se vlastně slavná modelka cítí vedle slavného rockera? „Budete se divit, ale u nás doma není žádný rock´n´roll, ale klid a pohoda. Snažíme se soustředit na to, co je důležité, a žijeme tak, abychom byli všichni spokojeni,“ uvedla.